Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashy

    veterán

    válasz atee_13 #12685 üzenetére

    elég jól leírja a help egyébként. kiraknak X darab nyereményt, adnak pár napot csapat alakítására, ezalatt az userek kialakítanak a világon Y csapatot, X darab csapatot kisorsolnak, az a csapat "nyert", majd minden "nyertes" csapatból kisorsolnak 1-1 embert, azok nyerik a nyereményt, a többieknek visszamegy a pénz a BGPay egyenlegére, kivéve ha pontokkal fizetett mert az sehova. az esély kiszámolható, de változó a nyeremények száma és a kialakult csapatok száma. a másik változat (ritkább), hogy kihirdetik hogy X darab nyeremény lesz, és az első X darab betelt csapat után nem is lehet többet indítani, ilyenkor minden csapat nyer, pontosabban minden csapatból 1 ember.
    egyfajta érdekes lottó abból a célból, hogy egyre több pénz kerüljön be a BGPay egyenlegekre, mert onnan már valószínűleg előbb-utóbb náluk fogod elkölteni.
    nyertek már magyarok sokszor, bár több helyen olvastam, hogy a nyereménnyel húzzák az időt, vagy nincs raktáron vagy hasonló trükközés. de azt biztos nem csinálják meg hogy soha senkinek nem küldenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák