Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    válasz Imy #3844 üzenetére

    Magasabb asztalhőmérséklet: +10 C fok :F
    Keményebb extruder: megvehető a keményített fogaskerékpár az extruderbe külön, az extruder egyébként mindenben ugyan az a P1-ekben mint az X1-ekben. Nem drága, könnyen cserélhető és csak egyszer kell kicserélni :K .
    Kell még hardned steel fúvóka a csiszolóanyagokhoz, abból a 0,6-ost étdemes megvenni, egyáltalán nem drága sem a gyári, sem az Alis utágyártott.
    Midez bőven sokkal olcsóbb, mint az X1C árkülönbözete a P1S-hez és abból mennyi filamentet lehet venni :D . Mert ez a gép eszi ám a filamentet rendesen. Mióta megvan a P1P-m lassan már több filamentet vettem, mint a többi nyomtatómhoz 5 év alatt :DDD .
    Sokan írták a fórumomon, akinek volt X1C és P1P egyszerre, hogy csak a zárt ház miatt jobb az X1C igazából. Na most a P1S ezt már teljesíti és minden az összes plusz hűtés és szellőzés is belekerült. Nem véletlenül nincsenek külön anyagprofilok a Bambu Studio-ban a P1S-nek, hanem egy az egyben az X1C anyagprofilokat használja.
    Énem dicsérem a "sajátomat", hanem leírtam az eddig tapasztalataimat, amit egy burkolt P1P-vel már több mint fél év alatt tapasztaltam.
    Biztos jobb az X1C, de nem annyival, amennyivel drágább és olyan feature-ok vannak pluszban benne, amik annyira azért nem fontosak de innovatívak és a márkának jelentős reklámértékkel bírnak, nem véletlenül előbb az X1-ek jelentek meg zászlóhajóként.
    Szerintem az X1C túlárazott, de az volt az induló termék, ami mindig sokkal drágább.
    De ez csak az én véleményem, mindenki azt vesz amit akar és tetszik neki :D .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák