- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz littlejohnny #6809 üzenetére
másik gépen is ezt csinálja a kártya ? Illetve próbáld már meg másik kártyával, mert ez lehet garis lesz, mivel memória hibásnak tűnik, így, hogy más driverekkel is próbáltad.
-
kisza25
félisten
válasz littlejohnny #6809 üzenetére
akkor csinál ilyet, ha túl van húzva, a memória,
vagy haldoklik a kártya , vagy rossz feszültséget kap attól is lehet(valamilyen tuning program TRIXX, ATT...és CCC egyszerre fent van a gépen)[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
DJ WOKKY
addikt
válasz littlejohnny #6813 üzenetére
bár a tuningra nem válaszoltál, így gondolom kizárhatjuk... azt már csak azért nem írtam le, mert előttem leírták.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz littlejohnny #6815 üzenetére
Így nem tudunk többet mondani, meg kell nézni másik kártyával a géped, illetve a te vga-dat másik gépben, ha ott is ez van akkor egyértelmű vga hiba.
-
kisza25
félisten
válasz littlejohnny #6815 üzenetére
terheld meg furmarkal szerintem tuti neki áll szemetelni, hőfokokat nézted, hűtés nem állt meg /koszolódott el...
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
DJ WOKKY
addikt
válasz littlejohnny #6820 üzenetére
képeknél tapasztaltál hibát ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz littlejohnny #6827 üzenetére
esemény naplóban hiba ? Talán két driver nem fér össze egymással, vagy a játékkal magával van a hiba !
(#6830) sznyunyi: vissza fele támogat úgy tudom.
A monitornál, illetve a vga drivernél kellene keresni beállítást ilyenre. Így most nem tudom neked pontosan megmondani, mert sajnos én itthon még 1280x1024-be vagyok. Barátnőm régebbi gépéről. Valami kijelzős beállítást kellene keresned, mert helyere kell annak jönni.
Ráadásul ez nem is egy olyan felbontás, amit véletlen a vga nem támogathat, szóval ez biztosan kizárt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest