- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy sikerült elkövetnem egy óriási hibát.
A problémám a következő lenne:
Adott egy tavalyi Samsung Series 9 ultrabook, SSD-vel, és Win8-al. Engem a win8 megőrjített már az első órában, ezért ráhúztam a gépre egy win7-et. A probléma az, hogy mostmár a Win8 nem is működik mivel egy SSD-n van a kettő és a Win7 ment rá másodszor, viszont az a Windows amit telepítettem úgy néz ki, hogy nem tartalmazott egy csomó drivert (pl Wifi, USB), és most kicsit meg vagyok akadva. Mármint a drivereket Wifiről nem tudom frissíteni/telepíteni, pendrive-okat pedig nem ismeri fel az USB driver hiányában szerintem, és emiatt így sem tudok rámásolni drivereket, továbbá LAN kábelen keresztül sem sikerült netre csatalkoznom, aminek az oka az valószínűleg, hogy ezen nincsen LAN port, hanem egy átalakító van hozzá és valamiért azzal sem akar a hálóra csatlakozni a notebook.
Mit tudok ilyenkor tenni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest