Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz wihar123 #7868 üzenetére

    A készenléti dolgot nem nagyon értem, bár szerintem nem is lényeges a sztoriban. Ez a gép minden alkalommal Nimendee logóval indul, először maga ez a tablet szerűség, aztán az igo (ezt be is tudom állítani, hogy automatikusan induljon-e a navi program vagy ne ). Nem véltem felfedezni készenléti módot. Reseteltem is többször. De rádugott töltővel 4 napja csak 1%-ot ír az akku, és ha kihúzom a töltőt , azonnal kikapcsol.Ha nem voltam egyértelmű: a gép tökéletesen működik, csak 0másodperces lett az akku !

    Részletezem neked a készülék történetét:

    2016 január körül vettem, nimendee google keresésre akkor még nem is adott ki szinte semmi ajánlatot, nem volt meg még akkor ez a debreceni cég, bár már akkor is Debrecenből vettem. Amint a képen látod egy kínai szemét kb ez a cucc, de 2 évig tökéletesen szuperált majd minden munkanap mivel kamionosként dolgozom. Egy jófogás hirdetésről vettem, 1 év garanciával ( fél év mulva autós töltőt még kis is cserélte nekem a srác garanciába). Azóta a telefonszám nem elérhető, emailcím nincs. Semmiféle papírt nem adtak a készülékhez, csak ezt a user manualt, ami egy vicc ( on - off, video lejátszás meg egy két dolog van benne). A napokban írtam ennek a Nimendee nevű debreceni cégnek, de kb letojnak, mivel se nem tőlük vettem, se nem garanciás. Az hogy én saját pénzemen megjavíttatnám náluk, vagy vennék bele tőlük akkut, az nem jáccik részükről.. jó kis támogatás a cégtől ez..

    serial alapján ha rákeresel, több készülékbe is tették ezt a belsőt.

    2 hónapja elutaztam USA-ba, ekkor feltöltve beraktam a szekrénybe, most pedig ez fogadott kedden, hogy nem veszi a töltést. Én csak arra tudok gondolni hogy volt egy mélykisülés, és az aksinak ez betett.

Új hozzászólás Aktív témák