- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNcutka_
csendes tag
válasz ikiviki #18439 üzenetére
Tegnap vettem a Vodánál egy LG gu230-ast fájdalomcsillapítónak.. háát, ha azt nézem, hogy 3 ropival olcsóbb csak a fehér cápánál, óriási csalódás, hozzá képest fapadosnak tűnik.. A kijelző felbontása, a tudástár, a logika, a billentyűzet kattogása, a légkalapácsnak tűnő rezgés (tényleg rezgő riasztás.., jaaaaj... de a legrosszabb talán az, hogy tompán és szerintem rossz minőségben hallom a hívott felet, meg ő is engem. Illetve ehhez a részéhez végképp nem értek, lényeg, hogy torzulnak a beszélgetések, és a hangerőszabályzó se segít a dolgon.
Viszont egyben kellemes meglepetés is, mert úgy 5 évvel ezelőtt még utáltam az LG-t, és sokkal rosszabbra számítottam. Fura, de lehet, hogy csak elfogult vagyok és még a végén szerethető lesz a kütyü?? Pl. rádióról felvettem egy számot, megvágtam a zenét, és azt állítottam be csengőhangnak. Hibátlan! A fényképező szerkesztője mókás, szinte több funkciója van, mint egy Paint-nek..hihi..
A Vodába lassan úgy járok be, mintha hazajárnék (az utóbbi egy hónapban, azelőtt nem voltak készülékvásárlási nyűgjeim), és szerintem még nincs vége a kálváriának. Öööö... jól tudom, hogy 3 napon belül indoklás nélkül másikra cserélhetem? 15-20e között melyik Nokiát ajánlod? Vagy próbáljak meg egy másik Samsungot? Az S3550-ből kicsit kiábrándultam az sms-torlódás miatt, de ezt leszámítva profi elegancia és tudás lakozik benne szerintem, és az ára is baráti. Na szóval, ilyet szeretnék.
N
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)