Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
Nem rossz, de ez nekem kissé túlzás, az előző lila jobban bejött.
[ Szerkesztve ]
-
Durcás a kinézet, ingyen elfogadnám
-
Sinesol
veterán
A ház nem nez ki rosszul.
-
tDr1v3r
veterán
Vicces lenne mellette a szériagyártott Eva-s szobor...
Disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus
-
Xpod
addikt
Nem gondoltam volna, hogy ekkora kereslet van az ilyen speciális festésű alaplapokra.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Xpod
addikt
Csak egy mez 5 000 - 10 000 Ft, ha felveszed akkor látszik kinek szurkolsz.
Az alaplap 150 -200 000 Ft, bent van a sarokban egy PC-házban, ahol max akkor látszik ha van ablak a házon és valaki belenéz.Nem kötekedésből mondom, csak nem értem miért csinálnak ilyen alaplapot, mikor kb ugyanezt a felszereltséget valószínűleg olcsóbban nyújtja az Asus sima ROG lapja is, kicsit olcsóbban.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Ezen sem tudnád "leszedni" Kodiak-ot
Sétál a Hold a háztetőn, zsinóron húzza maga után a szívem.
-
Komplikato
veterán
Minap néztem egy pár hónapos PC building videót, ott szereplő Asus Gundam tematikájú fehér RTX3090 sokkal jobban adta, pedig engem a Gundam hidegen hagy és túl sok pénzem lenne vennék bármit IS a NERV logójával.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Azta, de bazari...
https://www.coreinfinity.tech
-
-
Sinesol
veterán
Ennyi erővel akkor minden világítással ellátott billentyűzet bazári, de gondolom a színes is az...legyen tehát minden unalmas egyenfekete/fehér? Ja nem, ez sem jó, a bazárokban van rengeteg fehér, fekete billentyűzet is...szal akkor végülis mit is jelent ez az agyonhasznált, elcsépelt bazári szó? Van még bármi jelentése?
[ Szerkesztve ]
-
Nem, meg lehet oldani ugy is, hogy ne legyen bazari.
Az sem kell, hogy minden fekete-feher legyen (ilyen volt regen), de a szineket is tul lehet tolni.
Egyebkent meg nem kell annyira mellre szivni: ez egy publikus forum, ahol barki elmondhatja a velemenyet. En elmondtam a sajatomat, nem kell velem egyeterteni - TL;DR.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
nexplo
őstag
Nem egy mai darab vagyok és nekem kicsit sok ez a széria, de tetszik hogy mernek újítani. Én tuti hoznék komplett sorozatokat COD,PUBG stb stb kinek mi a kedvence. Amennyiben nem lenne 150%-al túlárazva lehet hogy vennék is valami visszafogottabbat. Igazából a design-t fillérekből tudnák variálni. A ROG cukkokat imádom, de pl ez a hűtés (az elődje nyilván) nálam kétszer is elromlott. Pumpa hibás lett. Nagyon minőségi darab, de mégis kettő is megállt belőle 1 éven belül. Le is mondtam róla végleg, pedig ROG szettem van nekem is. Remélem ez az újnál már nem történik meg, mert elég blama....
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Akula
őstag
Talaltak egy piaci rest, meglovagoljak, penzt keresnek vele. Jol teszik, errol szol a kapitalizmus.
Az mas kerdes, hogyan lehet normalisan takaritani, ha megis beporosodik a hardver. Mert uj koraban szep, de az ido mulik...
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
NandoXXL
senior tag
Mez min. 30.000,- + HUF
Mez nadrág 14.000,- + HUF
Pulcsi 30-50.000,- HUF
Sapka 10.000,- + HUF-tól
Cipő (foci) Predator 100.000,- HUF minimum ha nem régebbi, meg akciós.
Sípcsontvédő, zokni, nincs benne még
(nem outlet árak, ez a gép is 'friss')Mit vártál? EVANGELION, ez egy moding, nem szálcsiszolt alu ház (azokat is szeretem ha letisztult a design). Korrekt semmi baj vele kivéve az árat
[ Szerkesztve ]
-
Duddi
aktív tag
A 01 széria Shinji miatt nem gyere be, ha annyi nyűge van az alkatrészeknek mint a karakternek lehet egy normális napom se lenne.
Ez a 02 Asuka kiadás már jobban tetszik, van egyedi ötlet a ház kialakításában, és a karakter is sokkal megbízhatóbb. És jól terhelhető.
A 00-ás Rei kiadás remélhetőleg szolidabb kék fehér kiadásban jön és remélhetőleg a legdurvább bántalmazásnak is ellenáll majd mint a Karakter
-
Raysen623
addikt
Végre valami ami tetszik is ASUS-tól. Jó a design és jó lett a színösszeállítás is.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
CRTs
tag
-
CRTs
tag
Ezt nem piaci résnek hivnám hanem túllihegésnek. Ez már gyakorlatilag cargo cult.
"The term "cargo cult" has caught the imagination of the public and is now used to describe a wide variety of phenomena that involve imitating external properties without the substance. In commerce, for example, successful products often result in "copycat" products that imitate the form but are usually of inferior quality."
[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
-
Antibazsi
aktív tag
Azta mindenét.... ahogy megláttam a képeket majdnem visszajött az ebéd. Ba + ennyire megöregedtem?
...ja de most jöttem rá, hogy sosem rajongtam igazán az anime-ért. akkor inkább ezzel magyarázom, hogy kiráz a hideg ettől a giccsparádétól.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Sinesol
veterán
UE5 kis studiok opcioja, jelenleg eléggé bloatware is, gondolom azert jött felveteskent a stream/ mondani kellett valamit, viszont nagyok hazon belüli jobb motorokkal dolgoznak. Az meg, hogy Kojima csinal egy gamet, hat attol nem valtozik meg az iparág. A Stadia bukasa jol mutatja, hogy mennyire van igeny streamelt jatekra. A PSNOW az meg egy kiegeszito szolgaltatas, önmagaban nem allna meg.
UE5re visszaterve, nemreg jött ki asszem az azt hasznalo Remnant, ami ugy nez ki, mint egy 6-8 eves game, miközben a 4090 1440pben is szenved vele. Szal ja, kell neki az erö, de nem hiszem, hogy a streaming azert fog befutni, hogy jobban fusson egy ronda optimalizalatlan f.shalmaz.
[ Szerkesztve ]
-
CRTs
tag
Ez igaz csak 6-8 éves game attól néz ki úgy hogy renderfarm dolgozott rajta egy ue5 játék meg már editorban is úgy néz ki, és úgy is van összeeditorozva hogy abba se hagyja renderhez hanem rakosgatja össze az emberke. Ezért ilyen amatőrös is. De szerintem elég jó tud lenni csak instanceolás nagyon feltűnő jobb lenne ha lenne asset stream.
Én se szeretem hogy egész képkockát gyűrnek össze meg küldenek le. Nekem az tetszene ha fényterjedés eredményét küldené le, azt meg lokálhardware kitenné 10 ms latency-vel 100fps-en. Nvidia már 2015-ben csinálta ezt ez volt a cloudlight. Meg a DDGI-jük is kapcsolódik remote-hoz, meg az unity APV is. És ez pl. olyat tud hogy ha megszakad a net is tud működni mert akkor nem vált napszakot/időjárást a játék oszt jónapot szvsz. abszolút ez a jövő.
[ Szerkesztve ]
-
CRTs
tag
Meg annyit tennék hozzá hogy nem optimalizáltságra megy ki a dolog hanem arra hogy mi az a megoldás ami tud skálázódni az igények mentén az hogy hogy optimalizálják az másodlagos.
Ez úgytűnik hogy open world lesz ráadásul olyan open amibe nem lehet beleunni ehhez unique assetek kellenek amiből szerveroldalt el lehet tárolni 100 tb-t de kliens oldalon nem igazán, sőt szerintem kár is vesződni olyan eltárolgatással már ami nem stream kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ezúttal az alternatív színvilággal prezentált EVA-02 és Asuka kerül terítékre egy rakás eszköz kültakaróján.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest