Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Nisida

  aktív tag

  válasz vzarmo #3188 üzenetére

  Azért én inkább azt javasolnám neki, hogy olyannal tanuljon amilyen nyelven ma jobban beszél. Ha megvan a jártassága akkor Kínai Autocaddel is elboldogul később. A tanulásnál meg szerintem jobb ha a motherlangot koptatod mind bármilyen másikat.
  Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs előnye pl az angol nyelvűnek - mert ha tervben van mondjuk egy Londoni , stb. munka vállalás, Erasmus vagy Campus szemeszter, stb. - akkor előnyös lehet vagy ha olyan héjat kell használnia az autocadhez amit nem fordítanak magyarra.
  De szerintem ma már szinte minden szoftverhez 0,5 év után van nyelvi csomag , ami nem rossz és ha ki is megy dolgozni adott esetben felrakhat egy magyar csomagot is legálisan hála annak az értelmes programozónak aki végre belerakta az autocadbe is a nyelv változtatás lehetőségét.

  Mintafeladatok: bármelyik karon a honlapokon van egy vagon feladat, 2d - 3d , kockologiai, gépészeti, stb. amit lehet szerkeszteni. Ha sima Autocadet tanulod mindegy milyen típusú feladatott csinálsz mert a lényeg ugyanaz vonalzó helyett számítógéppel szerkesztesz. Aztán majd úgyis jönnek a szaktárgyak amik újabb és újabb problémákat vetnek fel amire akkor meglesz a javasolt megoldás is, ami helyett persze te is találhatsz ki jobbat vagy egyszerűbbet pl.: rajzok eltérő méretarányú "újraszerkesztése'.

  "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés