- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
2007-el akarjátok tesztelni, mert szerintem csak azzal lehet igazán. Az elődök 2002/2004 iknább nagyon I/O intenzívek voltak. Sajna én csak 2002/4-et hasnzáltam/ok, de inkább főleg 2002-t és azzal szerintem nem nagyon tudnád tesztelni, legalább is én eddig nem is gondoltam hogyan lehetne egyáltalán. 2007 ben már egy kicsit más a helyzet(azt nem ismerem annyira) de ott már elvileg egy csomó minden megy 3D realtimeban. Tudom, hogy ez nem nagyon volt nagy segítség de ennyire futotta.
-
Manitou
veterán
Az AutoCAD-et a gépészek használják főleg, az ArchiCAD-et meg az építészek.
Az AutoCAD szerintem sokkal bonyolultabb az ArchiCAD-nél.
Az AutoCAD-et többen használják.Én személy szerint ki nem állhatom. Most így hirtelen egy olyan tulajdonságot se tudnék mondani amiben AutoCAD jobb lenne az ArchiCAD-től. -
-
Atlantis
veterán
Na, ez meglep. Gyakorlatban tényleg nem látni különbséget. Mondjuk én UGS-t és ProE-t használom/használtam ezek közül,ott meg nem is olyan vészes.Ezek szerint van olyan program, ami kihasználja a duál memóriát. Csak a kíváncsiság miatt, ez mennyi RAM és főleg milyen VGA? Az eredményekből ítélve 9800Pro.
-
Atlantis
veterán
Szerintem ezek a programok inkább a MHz-re mennek rá, ebből adódhat ez a különbség. Én a gépész programoknál nem vettem észre, hogy a duál memóriának vagy a HT-nek előnye lett volna. Mondom, szerintem a VGA és a RAM mennyisége a legfontosabb, sajnos OpenGL-ben az NV erősebb, ide meg inkább az kell.
-
Som@
őstag
Autocad 2005.
Egyébként az ArchiCAD egy virtuális épület modellezõ eszköz, mint a nevéből is kiderül
''Az AutoCAD® szoftver a számítógépes tervezés (CAD — computer-aided design) nemzetközi mércéje. Az AutoCAD szoftvert többen használják a világon, mint bármely más CAD alkalmazást.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest