Keresés

Aktív témák

• WesTM

őstag

válasz I'm Jocc #39310 üzenetére

Jóéjt neked is!!! :R

Varoz: :R :R :R
    Nagyon nagy varázsa van a vonatoknak. Imádom az összeset. Na jó, ha heti 400km-t kell lehúzni rajta nyomorogva, kissé unalmas, de maga a hangulat isteni. Mennyit játszottam a microsoft train simulatorral jóég. Teli Magyar pályákkal, Magyar vonatokkal. Ha megfizetnék őket, simán elmennék mozdonyvezetőnek. Csak sajnos mindenhol ott a HA... :( :( :(

Én is elköszönök, alszok már, ha tegnap éjjel nem sikerült... :D Reggelre meg itt a nagy hó, és pont holnap megyünk a temetésre Mezőcsátra... Az se itt van... Édes istenem ötödik temetésem 2 hónap alatt. Nagyon hamar el akarom felejteni ezt az évet. Ma délelőtt csak úgy spontán elsírtam magam lent mikor nem volt itthon senki. Sírni nem szégyen. Vagyis nem tudom közel 20 évesen minek számít. Csak igazából foggggalmam nincs már hogy miért is. :F Annyira labilisnak érzem magam már mint az állat. Mikor már apu kérdezi hogy valami baj van akkor én is meglepődök. Ennyire látszik rajtam? Áhh csak nem aludtam. Ritka az mikor lefekszek, álmos vagyok, de annyira pörög az agyam, hogy képtelen vagyok aludni. Mint tegnap éjjel. Remélem semmi rossz nem történik már, ezeket se nagyon tudom már hova tenni. Próbálom lenyelni az egészet, csak hát na... Idén szilveszterkor nem fogom tudni azt mondani, hogy még ilyen legalább 100-at. Ritka eset mikor le se bírom írni mit érzek. Valahogy senkire nem tudok odafigyelni, magamra sem, egyik nap a másik után, csak a rossz hírek, de tényleg semmi jó. Erre rásegít a tél, ami minden évben depresszióssá tesz. Azt már látom jövőre nagyon sok mindenen változtatnom kell, és most nem a tanulásról van szó, mert tényleg mindent megtettem, és lett is értelme.

Azt mondták 2012 nem világvége lesz. Pont fordítva. Egyszerűen a föld egy olyan rezgésállapotba került, mikor mindenki feszült, háborúk-válságok, katasztrófák stb. történik. Attól az ominózus naptól pedig újra visszaáll a rend, béke. Hát nagyon remélem. Belegondoltatok már ebbe az évbe? Történt e valami jó dolog? Én még soha nem láttam ennyire kilátástalannak a világot. És ehhez a politikának nincs köze. Sajnos a felhalmozott adósságot más úton nem lehet visszatörleszteni, ezt le kell nyelni. De amúgy itthon. Árvizek, katasztrófák, morális légkör soha nem látott mélységben, egymást tapossuk, megkaptam még ezt a pár halálesetet is, valahogy semmi okom rá hogy pozitív legyek, akármennyire is próbálom. Valami megint megváltoztatott, kifelé nem tudok olyan lenni amilyen amúgy a megszokott. Pedig elhihetitek nagyon erőlködök. Kicsit egyedül érzem magam. Talán ez a legjobb szó. Jól elvagyok magamnak, egy héten 1X találkozok barátokkal, kis buli, és utána meg szürkeség. Ez annyira nem én vagyok. Csak nincs okom jókedvűnek lenni. Ezt a telet éljem túl, tavasszal új életet kell kezdenem. Nagy szavak, de soha nem voltam még ilyen mélyen lelkileg. Úgy isten igazából kiállnék most egy nagy mező közepére, és káromkodnék egy olyan betyárosat, amilyet még a kocsis sem tud. Most egy fejkiszellőztetés kevés lenne. Egyszer fent, egyszer lent. Bár mintha ezt nem is olyan rég írtam volna, hogy ennél lejjebb nincs. Hát van. Most megéltem.

Na nem traktállak titeket a hülyeségeimmel tovább, megyek szundizok egyet 7ig.

Nyugodalmas Jó Éjszakát! :R :R :R

• pckownz

őstag

válasz I'm Jocc #39310 üzenetére

Én meg sem szólalok.... :DDD

Nem is olyan régen átestem a ló túloldalára, de mostmár 2 hónapja nem ittam alkoholt :K

Aktív témák