- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz WildDaemon #15091 üzenetére
Én az Everestnek nem hiszek már egyáltalán. Időnként akkora baromságokat szokott kijelezni, hogy csuda.
Nekem full terhelés alatt 15 fokosnak írja mindkét magot. Holott körülbelül 55 fokosak lehetnek. -
Pala
veterán
válasz Armando_19 #15448 üzenetére
Ezt nem tudom, Atitoolt sose használok. Próbáld meg Rivatunerrel.
-
Pala
veterán
válasz Armando_19 #15453 üzenetére
Miért, van olyan source-motoros játék jelenleg, ami nem fut el tökéletesen a GTS-en?
-
Pala
veterán
válasz diablo1984 #15468 üzenetére
Nálam a Crysis tökéletesen megy mindegyik driverrel, amit próbáltam (7.11, 7.12, 8.1)
-
Pala
veterán
válasz Foglalt név #16631 üzenetére
Érdekes, nekem volt már néhány Asus VGA-m és egyikkel sem volt soha semmi gond. Sőt a 6800LE az egyik legjobb vétel volt anno tőlük. Biztos vannak gyengébben sikerült szériák is, de azért nem szabad ennyire leírni.
-
Pala
veterán
válasz Foglalt név #16636 üzenetére
Lehet, hogy kifogtál egy rossz darabot.
De azért szerencsére nem ez az általános. -
Pala
veterán
válasz Bundás22 #16730 üzenetére
Nálam a Vista gyorsabb, mint az XP! (az adataimnál látható géppel). Amíg egymagos procim volt egy GF6800-al, addig lassabb volt, de most már nem.
A dx9-es játékok is egy-két kivétellel mind gyorsabbak! Eleinte én is furán néztem, de most már megszoktam és nem is hiányzik az XP. -
Pala
veterán
válasz Bundás22 #16761 üzenetére
Több integrált holmi. Aki ki tudja használni, annak jobban megér(het)i, mint egyesével bővítőkártyákat vásárolgatni.
mod: hehh, nekem is SLI alaplapom van, amikor semmi szükségem rá, főleg nem Ati kártyával. De ez más helyzet volt, mert nem került sokba és nem volt más alternatíva az üzletben, a vásárlás meg relatíve sürgős volt.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz sutyi^ #16779 üzenetére
Én azt a bugot egyik driverrel sem tapasztaltam, se XP, se Vista alatt... Miért van az, hogy egyeseknél jelen van ez a probléma, mások meg sohasem találkoznak vele? Szerintem nem driver hiba lehet, hanem valami más kavar be. Előbbi esetben mindenkinél ilyennek kéne lennie, vagy nem?
-
-
-
Pala
veterán
válasz Bundás22 #16798 üzenetére
Valószínűleg akkor az játszik közre. Mert ahogy elnézem, mindenki mást tapasztal. Amikor utoljára nv karim volt (Asus 6800LE@GT), az nekem is lényegeseb gyorsabb futott XP alatt. Utána volt egy X1950Pro-m, az úgy nagyjából egál volt, a mostani HD3850 meg már gyorsabb Vistán. Ja és nem is buheráltam a Vistát, csak a superfetchinget lőttem ki, meg a power optionst állítottam legmagasabb teljesítményre.
Bár van egy nagyon fura jelenség, mégpedig az, hogy a 3DM06 tesztjei egyenként szinte mind gyorsabban futnak 2-3fps-el, mint XP alatt, az összpontszám mégis kevesebb. Mondjuk nem mintha annyira érdekelne, csak fura.[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz sutyi^ #16807 üzenetére
Így van, az az egyetlen egy, ami alacsonyabb, de nem értem, hogy miért. Mert csak itt alacsonyabb! Ha más tesztprogival nézem a cpu teljesítményét, akkor kb. ugyanolyan értékeket kapok, mint xp-nél.
Markban XP alatt 1940, Vista alatt 100-zal kevesebb. A játék tesztek mégis mind gyorsabbak. -
Pala
veterán
válasz Anthony28 #16820 üzenetére
Egyszerűen ki kell kapcsolgatni azokat a háttérben futó szolgáltatásokat (elsősorban a superfetchinget), amelyekre nincsen szükséged.
Egyik rokonokmnak még a tiednél is brutálabb gépe van, és nála is gyorsabb a Vista, olyannyira, hogy a boot-képernyő után kb. 5mp alatt teljesen betöltődik az egész oprendszer, csak így néztem -
-
Pala
veterán
válasz sutyi^ #16835 üzenetére
Ismerem a dolog parasztvakítás mivoltját.
Egyetlen darab DX10-es játék sincsen jelenleg a piacon (nem, sem a Crysis, se Bioshock, se Lost Planet, se World in Conflict nem az, és a Call of Juarez sem, bár még abban van a legnagyobb különbség), szóval nem tudni, hogyan fognak teljesíteni a mostani kártyák.
Mindenesetre már az is elég kiábrándító, hogy ezek az ál-dx10-es megoldások is lassabbak.[ Szerkesztve ]
-
-
Pala
veterán
válasz Bundás22 #16913 üzenetére
Nem ez a gond, a FEAR tényleg ilyen. Lenyúlja az összes szabad ramot, amit talál, szerintem egyszerűen rosszul van megírva.
De ezt ne úgy képzeld, hogy 2 giga fölött is orrba-szájba swappel, de azért időnként megáll egy fél pillanatra (pályák elején szokta csak csinálni).
ui: XP-n is csinálta.[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz pempellini #17524 üzenetére
A motion blurre gondolsz bizonyára. Az 1.1-es verzióban már a menüből ki lehet kapcsolni, az 1.0-ban meg pl. konzolból ki tudod: először "con_restricted=0" a konzolbuherálás engedélyezéséhez, utána pedig "r_motionblur=0" az elmosódás kikapcsolásához. De ha leveszed a post process effekteket közepesre, az is kikpacsolja ha jól emlékszem.
-
Pala
veterán
válasz bakosgabor57 #17555 üzenetére
Az teljesen rendben van.
-
Pala
veterán
válasz bakosgabor57 #17558 üzenetére
Ezek az eredmények a relatíve gyenge procid miatt vannak, amúgy a konfigodhoz képest ez teljesen reális, nincs elcseszve semmi.
A proci a szűk keresztmetszet, ergo a videokártyát hiába tuningolod az egekig is akár, sokkal több pontot nemigen fogsz kapni. Ha már valamit húzni akarsz, akkor inkább a procit.[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz bakosgabor57 #17561 üzenetére
Hát azokban a "hasonló" konfigokban jó eséllyel Core 2 Duo vagy Quad dübörög, ami bizony érezhetően erősebb az X2-es AMD prociknál.
Az én procim (szintén X2) húzva jár nagyjából olyan órajelen, mint a tied alapból, és még a 3850-emet se hajtja ki teljesen! Ezekhez a karikhoz minimum 3GHz-es X2 kell, hogy megközelítőleg a legjobb formájukat nyújtsák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest