- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Rialto.ha nincs default hűtés rajta,vagy nagyon ratyi,tegyélrá bordát,esetleg keress egy olyan hűtést (pl.zalmann,primecooler,ati silencer) ami hűti a Rialto chipet is.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bolcsodal
addikt
nincs olyan hűtő, amit alapból hűti a realto csippet!!! És egy régebbi Zalmi memborda készletből pakoltam rá a kisebbiket, az elfér a felfogatópajzs alá. Hődióda sajnos nem jr az x700 sorozathoz..teljesen érthetetlen, mivel az 9600Xt-n is volt hődióda...
Így max lézeres hőmérővel (az egyik kollega ilyet használt itt a forumon) operálhatsz. A húzáshoz sok sikert, kíváncsi vagyok hogy a nonpró AGP-s x700 GPU mit bír, mert nekem siralmasak a tapasztalataim.
Milyen gyártmány egyébként? És szabad kérdezni mennyiért szerezted?
Jas most látom hogy Gecube...Markokat csináltál már? Kíváncsi vagyok mit jelent 256Mb RAM...
[Szerkesztve]They drew first blood....
-
Balinov
titán
kijelzi a gpu (1sáv,osztlop,akármi) és a memória órajelét.
hogy lesz a 250-ből 1000?erről mondthatnál bővebben.
atitool-ban nem vok 100%-ig biztos,de az ati tray tools-ban van hőmérséklet kijelzés.
de akár egy újabb everest is megmondhatja. milyen gyártó? agp?pci-e?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
vazze,haljak meg ,de nem értem,hogy neked egyenkét mi 250. ha 250mhzt ír vga memória órajelnek,az akkor ddr500,hogy lesz ebből 1000?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bolcsodal
addikt
Hát azért..a Gecube szégyellje magát leginkább, hogy az AGP-s Pro magórajelét sehogysem lehet feltornászni 450 fölé, mígy a síma x700 AGP-s 522-t bír!!
Hihetetlen szerencséd van a GPU-val szerintem ilyen mértékű húzásról mégcsak nem is hallottam. Nekem áltlában még 450 környékén símán lefagy a gép ha húzással próbálkozom és kikapcsol a monitor. Pedig egy Zalman VF700AlCu van rajta..és tuti hogy körültekintően raktam fel a bordát. Ami esetleg különbözhet aza Realto hűtése. Titok, hogy mi van rajta?
Jól gondolom, hogy Gecube x700 AGP-sed van? Egyszer mintha említetted volna.
Erről a kariról van szó??[link]
Mer nékem ilyen van![link]
[Szerkesztve]
-
bolcsodal
addikt
Ehh..zseniális!
De hogy fogattad fel a chipsethűtőt? Símán ráragasztottad a realtora, vagy mi? Lehet, hogy ebben van a titok, és a realto adja meg magát húzáskor nem GPU. Tudnál egy szer hűtés nélkül is keresni egy max. GPU-t, persze ha nem találod veszélyesnek a műveletet. Egy BGA RAM bordát ha ráteszel, akkor hűtésben ott vagy ahol én. Nagyon ki akarom deríteni ennek a különségnek az okát!
Gratulálok a karihoz. A másik oldaláról netucc képet feltenni? Mejd én is csinálok néhámy fotót.They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
Tehát gyaníthatóan a realto melegszik túl húzáskor. Ha van rajta normális hűtés, akkor ennyire lehet rángatni a karit??
Köszönöm az információt.. majd elgondolkozom mit lehetne rá applikálni. Nekem sajnos az IS7 chipsethűtő sokkal nagyob, mint a te alaplapod hűtője, de majd keresek valami lehetőséget. Milyen ragasztót használtál, ha szabad kérdezni?
A képekkel még tartozom.
Jah..és ha rajta volt a hűtés, akkor kikapcsolt valaha is a monitor húzás közben?
-
cudar07
senior tag
hi
jöhet hátha kapunk ötletet a realto csiphez
de én nagyon nem csavarozgatnék bordát egyszerüen szilikon oszt rácuppan az eléggé
egy sim asus a7v600 alaplap hűtő borda lesz
már megcsináltam hogy azt a vga hátulján végigfutó fémet nem használom
csak a két csavarnél jó kis 5mm gumi bakot
közte ott a nagy hely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest