Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd meg itt....[link] És 1680*1050-be is van már diffi sok helyen. Timedemo-kat nem futtattam rajta, ez a dolog tipikusan olyan, amit nem lehet így mérni, tekintve hogy a kártya nem gyorsul a plussz RAM-tól, mint ahogy a gépbe rakott plussz 2GB-se növeli a 3dmark pontokat, de mégis érezhetően jobban megy vele a gép, mivel nem lassul le a több rammal ellátott, mint a kevesebbel. Kb. ennyi. Ami "tesztet" csináltam vele, hogy Crysis WH alatt betöltöttem egy repteres mentésem, ahol a sok kis ufó megtámad a kifutópályán, mikor megtalálod a "csodafegyvert", ami sokszor csúnyán beszaggatott az 512-essel. A gigás is beszaggatott ezen a részen, de feleannyit, kevésbé szaggatott be a hirtelen változásokra, és a legdurvább különbség az volt, hogy nem akadt meg a játék kb egy mp-re, mint az 512-essel, mikor zoomoltam a kifutópályán, hogy lőjem a kis drágákat. És nem volt "jóval" drágább, 40K-ért vettem a gigásat, aztán az ment gariba, akkor vettem addig is egy GW GS-t, aztán az nagyon megtetszett, a Giga pedig annyira nem jött be, ezért inkább maradt a GW, így maradt plusszpénzem is... Ennyi.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ukrajnai háború
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs