Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• virkir

veterán

válasz lsc #33488 üzenetére

Azt nem írta milyen felbontásban játszik, lehet 2560x1600-ban a szoba falán. :D

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

• HSM

félisten

válasz lsc #33488 üzenetére

Nézd meg itt....[link] És 1680*1050-be is van már diffi sok helyen. Timedemo-kat nem futtattam rajta, ez a dolog tipikusan olyan, amit nem lehet így mérni, tekintve hogy a kártya nem gyorsul a plussz RAM-tól, mint ahogy a gépbe rakott plussz 2GB-se növeli a 3dmark pontokat, de mégis érezhetően jobban megy vele a gép, mivel nem lassul le a több rammal ellátott, mint a kevesebbel. Kb. ennyi. Ami "tesztet" csináltam vele, hogy Crysis WH alatt betöltöttem egy repteres mentésem, ahol a sok kis ufó megtámad a kifutópályán, mikor megtalálod a "csodafegyvert", ami sokszor csúnyán beszaggatott az 512-essel. A gigás is beszaggatott ezen a részen, de feleannyit, kevésbé szaggatott be a hirtelen változásokra, és a legdurvább különbség az volt, hogy nem akadt meg a játék kb egy mp-re, mint az 512-essel, mikor zoomoltam a kifutópályán, hogy lőjem a kis drágákat. És nem volt "jóval" drágább, 40K-ért vettem a gigásat, aztán az ment gariba, akkor vettem addig is egy GW GS-t, aztán az nagyon megtetszett, a Giga pedig annyira nem jött be, ezért inkább maradt a GW, így maradt plusszpénzem is... Ennyi.

Aktív témák