Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok! Ezeket a fogantyú profilokat hogy lehet rögzíteni a fronthoz?
[link] -
tukko1
aktív tag
Sziasztok!
Egy Blum HL-S elbírna egy 60cm széles és 45cm magas ajtót? Tudom hogy 40cm a max magassság, de az ajtó nem túl nagy és nehéz 3,5kg!
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok! Azért hagynak itt [kép] helyett a hűtős szekrényben a hűtő felett, hogy ha plafonig ér a szekrény akkor ott tudjon távozni a meleg? Ez mennyire jó megoldás? Tudom ott nem zár légmentesen az ajtó, de azért mégis csak csukva van! Ugyan ez a helyzet a sütőnél is?
-
tukko1
aktív tag
[link]
Rengeteg ilyen konyhaszekrényt látni ami plafonig van építve! Szóval akkor ezek mind nem tesznek jót a gépeknek, viszont esztétikailag sokkal szebb! -
tukko1
aktív tag
Sziasztok! 4,0x55-ös forgácslap csavarnak mekkora fúróval kell előfúrni bútorlapba?
-
tukko1
aktív tag
Ha egy álló szekrénynél (ami laminált butorlapból készül) fenékre ültetem az oldalakat, akkor a polcokat 1mm-rel kisebbre kell vágatni akkor is ha fixen lesznek rögzítve?
[kép][ Szerkesztve ]
-
tukko1
aktív tag
Egy 640mmx600mm-es 6,2kg-os frontra ti 3 kivetőpántot tennétek? Strong pántot használok és elvileg 5,5kg a max 2 pántra!
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok!
Az ikea pax komplement gardrobszekrény kivető pántokat mivel lehet helyetesíteni? Annyi a külömbség hogy a korpusz széltől nem 37mm-re vannak a talp furatai hanem 28mm-re!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest