Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kalman7

    csendes tag

    válasz Madmax81 #3021 üzenetére

    Megjártam én is Sopront. Pénteken nem esett túl sokat, így a kinti kiállítókat is kényelmesen át tudtuk nézni. Régen 3x ekkora volt? Mi a kinti dolgokat csak átfutottuk, a két csarnokot kétszer jártuk végig. Érdemes is volt, mert közben vagy megváltozott valami vagy valamit csak másodjára vettünk észre. Mi a kész bútorokat fényképeztük körbe. Nem volt sok, de azok érdekesek. Ja, Köszi a gyalus képeket, jól átnéztem őket, szét is szedtem mindet. A Stanlynek van egy új modellje, a képen látszik az amelyiknek fa a fogója. Egészen más szerkezet, mint az eddigiek, pl. a béka egybe van öntve a talpával, új fajta forgácstörő, nem olyan huplis mint a régi, dupla vastag kés, precízebb beállító csavarok, szuper az egész. Nem értem, hogy miért csak most tervezték így át.

    Nagyon jó fej volt mindenki, még a laikus marketingesek is. A szakik meg pláne. Bírtam a hobbiesztergásokat, ők nagyon közlékenyek voltak, meg a fafaragó árusok is. Mindent meg lehetett nettó áron venni. De a bruttó árak is alatta voltak az itteni barkácsboltok árainál. Nagyjából féláron vehettem volna meg a kézi szerszámaimat. Nem is veszek most egy évig semmit, aztán jövőre megint megyek Sopronba. Érdekesek voltak a tömör fa házfalak. Felületkezelő stand lehetett volna több vagy komolyabb, ki akartam találni mivel kezeljem a fürdőszobai szekrényt. Bútorvasalatokat meg egyáltalán nem láttam. Vagy csak elhibáztam?

    Megvolt a motiváció, szombat-vasárnap egész nap a garázsban voltam, ma meg húztam az igát estig a 3 nap szórakozás után.

    Ja, a navigáció: M1-en indultunk, a gps meg kiküldött Ausztriába, onnan fordultunk vissza Sopronba. A normál Győr-Csorna-Kapuvár-Sopron 150 Km helyett így 180 lett, kicsivel több mint 2 óra, szóval időben nagyjából ugyanannyi, viszont Győr-Sopron közt minden nap meghal valaki, erre meg egész normális volt az autópályán kívüli rész. Na, Sopront mi se ismerjük túl jól, mi is az Aréna parkolójában kérdeztük meg hogy hol a kiállítás.

Új hozzászólás Aktív témák