Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz dgyuri0123 #58965 üzenetére

    Alapvetően persze az LE tényleg nevetségesen kevés hardverrel is beéri, de hogy ez az eminenten hogy és milyen stabilan fut, arról fogalmam sincs.
    A venzről: Hát az androidja nevetségesen gyeszera volt, lassú volt a menüjem lassan reagált mindenre, de ezen gyorsan túllendültem egy LE-vel. Azon semmi problémám nem volt egy hétig stabilan tette a dolgát. Lehet hülyeség, de a fő gondom inkább az anyaghasználattal volt, kinézetre meghazudtolt egy 10k-s lejátszót, olyan bazári gagyinak tűnt az a fényes műanyag a tetején(visazont az alja pl fémből van, ha a teteje pl egy matt fekete és nincs ilyen ezüstös arany színű valamivel rászitálva 20ezer logó meg a márka, akkor máris profibb kinézete lett volna, mint pl a minixnek), plusz a reset gomb nem vt az alaplapra forrasztva, zörgött a házban, így elég macerás lett volna sd-re telepíteni a LE-t.. :D
    A letört reset miatt ígyis úgyis visszavittem volna a boltba, így inkább visszakértem az árát, így lehetőségem nyílt mást választani, ekkor vettem az u1-et, amit azóta sem bántam meg egy másodpercre sem.

Új hozzászólás Aktív témák