Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Katsu #55747 üzenetére

    A Ninix nem mókolos, megy úgy ahogy kicsomagoltad, valamit félre néztél, a wifije a legerősebb. A másik ami fontos, ezen úgy működik az LE ahogy kell viszont a többi olcsón néha szenvedés, van ami megy és van ami nem, az sem garancia, hogy az ajánlottak közül veszel egyet és működni fog, mert már nem 1 példa volt rá, hogy a "kicsi kínai" szépen fogta magát és olcsóbb wifi chip-et tett bele, értsd úgy, hogy másik gyártmányt, mindjárt zavar volt az űrben. Nem lebeszélni akarlak és nem rábeszélni de bizony a Minix nagyon rendben van és 4 olcsó box után megváltás minden szinten, azóta sem érdekelnek a különböző boxok.

    A Zidoo számomra csalódás a Minix mellett, nekem nem jött be, volt alkalmam tesztelgetni ahogy a Himedia Q10 Pro-t is ami kb. ugyanaz mint a Zidoo, wrapper, saját lejátszó, képjavító, stb. Az tény, hogy a Zidoo X8/X9S szerintem jobb, mint a Himedia Q5/Q10 Pro.

    [ Szerkesztve ]

    "Eladó: X96 Max+ Amlogic box" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák