-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz mayday00 #31689 üzenetére
Ha jól tudom, a 700-as csak a beépített WiFi-ben és a dupla HDMI kimenetben tér el. Eredetileg olyat akartam venni, de ahol komoly kedvezményem volt, két nappal a vásárlás előtt elfogyott az utolsó.
Jobbak a színek, de mégse túlzóak. Az egész kép mintha részletesebb lenne. Nem olyan, mint egy túlhúzott AMOLED, amit sokan szépnek találnak. Persze lehet, hogy éppen ez mesterséges, és a Dune az igazi, de amíg jobbnak, de mégis életszerűnek látom a Qdeot, nem zavar.
Szerk: Annyit még hozzátennék, hogy csak a VT50-en próbáltam, így nem tudom, más tévèn hasonló különbséget lehet-e látni. Valamit biztosan.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest