- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
A ramokat vissza kell osztanod minden képpen, Szóval 2x2gb azért is, mert a tapasztalatok szerint, a 4*1GB modulokkal a P5Q lapok, valamiért nem bírnak el Nem tudod stabillá rakni a gépet. Én plaszy-tól vettem a lapot neki is ez volt a gond vele. Most 2*2Gb van benne és vígan megy
-
-
katt777
félisten
Vegyél hozzá még 2X1-et (még megvan, de már a vevő is), és jó lesz. Ha már van 2 db, fölösleges eladni, és bukni rajta, +2 is menni fog, nálam még különböző típusok is mentek anno 800-asok (Samsunk és Kmax) 954MHz-en.
Az én 1066-os Kmax-aim az EP35-DS3-amban és a P5Q-mban is 1154MHz-ig mentek CL5-ben. Egyébként állítólag abból is vannak kevésbé tuningolhatóak, de a chip-azonosító szerint nekem mindkét fajtám a tuningosabból van KLED48F-A8KI5:
1: SHD770-A936 modulok
2: SHD801-A936 modulok
...tehát még az 1154MHz-en 4-esben remekül futó egyik párban a memóriák is másokÁllítólag az S-esek jók, a T-sek rosszabbak.
Bulitt. Semmi baj a P5Q-kkal meg a 4X1GB RAM-mal. Bizonyára rossz modulokat fogtál ki.
samu74: Igen, az én 800-asaimnak is kb. ott volt végük (954MHz, ill. ugye már több lett volna 960-nál, az nem ment) CL5-ben.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Hát azért csak el kéne menniük 1066-ot, bár talán az FSB-t kellene lejjebb vinni, és a szorzót auto-n hagyni, úgy az energiatakarékossági funkció is megmaradna. Nálam is ment a rendszer stabilan 9x450-en, ami ráadásul még több is, és 1128-on mennének a RAM-ok CL5-ben, ami megint csak gyorsabb lenne.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
geprombolo
őstag
Olvastam egy másik fórumon, hogy esetleg a deszkád alapértelmezett memóriafeszültsége kisebb, mint amennyivel a memória menni akarna. Nézz utána, hogy mennyit kér a memó, meg hogy mennyit ad neki a deszka, lehet, hogy a korábbi memjeidnek sincs semmi bajuk, csak alul voltak feszelve.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest