- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Sziasztok!
Egy ideje szemezek az ASUSPRO ESSENTIAL P452LA típusú low-budget üzleti notebook-kal, de gyakorlatilag semmilyen ép-kéz-láb tesztet nem találtam róla. Az eddig megvizsgált vasak közül ennek a mérete és billentyűzet kiosztását érzem a legnormálisabbnak, viszont aggaszt a (tudtommal) műanyag borítása. Van valakinek tapasztalata vele?
- Mennyire strapabíró (fizikailag)?
- Meddig bírja az akksija különböző terhelések mellett?
- Mennyire zajos a hűtése?
- Mennyire bővíthető? Le vannak matricázva a csavarhelyek? Otthon lehet szerelni?Előre is köszi minden segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
cinemazealot
addikt
Ez nem gépspecifikus dolog. Szerintem a uTorrent lefoglalja a teljes rendelkezésére álló sávszélességet, így a többiek hoppon maradnak. Állítsd be rajta, hogy a max. sávszélesség pl. felét használja a le- és feltöltéshez is, és akkor többieknek is marad net.
[ Szerkesztve ]
-
cinemazealot
addikt
Esetleg a kapcsolatok számának csökkentésével is próbálkozhatsz. Lehet, hogy még ha kicsi is a sávszélesség, a sok kapcsolatot már nem bírja kiszolgálni a router-ed vagy valamelyik hálózati eszközöd. Állíts be max. 50-et és ha így működik, lassan kezdd el emelni. Nekem eddig 200-on ment, de a minap átraktam 500-ra, azonban ott már a gép kezdett szűk keresztmetszetté válni. Bár én Deluge-t használok Ubuntu-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest