- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
troooper
tag
Utána olvastam, (még vásárlás előtt )Neked a cl4-el voltak gondok, ez cl5 és nem húzom,a honlapon is csak 1,8V t írnak neki (+ kisbetűvel, h a legtöbb lapba legalább 1,9V kell neki). Eleinte páran írták h jó a lapba a Geil, azért mertem belevágni.
Öszintén szólva még nem mondtam le róluk: visszaraktam a régi Corsaireket és azzal se volt hajlandó hiba nélkül megírni a lemezeket, adatellenőrzésnél eltértek a forrástól egyes szektorok. Geilek vissza Winfos letúr, új fel, alaplapi driver gyári lemezről fel(korábban a 9.xx drivert raktam föl mondom hátha az zavarja), néró fel, kétszer próbáltam mindkétszer hiba nélkül írt. Úgyhogy most nem tom mivan...
Egyébként a geilekkel memteszt 2x 8 órát futott semmi hiba; windows is szépen felment hiba nélkül ; telepítéseknél semmi hiba; játék nem lépett ki; restartot nem csinált; orthos is ment 2 órát CPU+RAM teszten
Délután nekifutok még egyszer......
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock H570 Phantom Gaming 4
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Blackout Edition 2x8GB Kit PC4-28800 3600MHz
- Vörös-Fekete Xeon E5-1650 v4 Félkonfiguráció Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest