- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Cefa
senior tag
sziasztok tesztelésre van nálam egy ilyen és szaggat bizonyos tesztekben a 3dmark 2003 ban és 2001 ben is.
régebben láttam ilyen gf4ti vel is de nem emléxem mit is tettem vagy hogy ugyanaz a baj egyáltalán.
az fps az jó magas tehát 80-100 is akár sőt van ahol több de kb 2 másodpercenként beszaggat a render.
ja és 2400 xp vel 6000 pont 2003-ban
szóval aki találkozott ezzel az segítsen. Drivert már cseréltem volt alata 45.23-as és 52.xx es is
előre is köszönöm.Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
Remus
tag
Egyszerü a képlet GAGYI a kártya!!!!!http://static.prohardver.hu/pics/smileys/act_bouncin.gif
http://static.prohardver.hu/pics/smileys/act_bouncin.gifTévedni emberi dolog, a sündisznó is megmondta a súrolókefén :D
-
Cefa
senior tag
neked milyen kártyád van milyen procival és milyen alaplapi fsb-vel?
ezt az fx-et sikerült 500/1000 re húznom és érzem hogy a gyengus gépem fogja vissza.
de a chipset frissítést megjátszom mindjárt és köszi.Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
fügike
senior tag
Olyankor nem tölt a vinyó?
Boci-boci tarka!:D
-
MUŁĐER
addikt
Nálam akkor is lefoglalta,amikor nem kellett.Pl, win indít,nézem mennyi szabad memó van,látom 250 mb az 512-ből.Mondom na.Levettem 64-re az agp dep-et,szabad memó:414 mb!:C Amúgy én csak 128 mb-re raktam.
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Cefa
senior tag
felraktam és most jobban szaggat. tudom hogy valami beállítási probléma de nincs kedvem rájönni szerencsére holnap viszik el egy másik lapba más rendszer több memóri remélem nem lesz semmi bibije. én már unom lehet hogy más észre sem venné de nekem szembetűnő.
amógy az 500/1000 -res tuning jónak mondható?
eredeti 400/850Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
biga
őstag
Bocs! Nem megy valami a háttérben? Nekem pl. ha megy a FlashGet, ugyan ezt csinálja. Nemtommér' De ha kikapcsolom elmúlik...
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Versus
senior tag
Valamiért úgy rémlett valamilyen Inteles géped van ,sorry egy AMD-s talán tud segíteni.Az okozhat még ilyen gondokat ha pl egy Ati után teszel az op rendszerre nv-t én nv után tettem be Ati-t és hasonló gondjaim voltak , ha stabil rendszert akar ilyenkor az ember szépen pakolja fel újra ! Szerintem az 500/1000 határozottan jónak mondható nekem 517/1030-nál volt a vége de azt stabilnak nem mondanám de 1000-ig a memória sem kezd szemetelni tapasztalataim szerint.Igazából az ultrák sem húzhatóak sokkal jobban ''kutatásaim'' szerint ! :)
Premium Vintage
-
Cefa
senior tag
na mindegy nem fogok rájönni az nfs is néha néha beszaggat bár jóval ritkábban és rendszertelenebbül mint a teszt de mostmár nem kinlódok vele.
amúgy szerintem sok értelme nincs még egy ilyen drága kártyának.
de tényleg.Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
Cefa
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #30 üzenetére
ezt mire mondtad?
Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
Savanya
addikt
Nekem is előfordult a tesztek alatti beszaggatás . Érdekes módon drivercsere vagy a proci fsb átállitása megoldotta .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
<Adamsky>
nagyúr
Megpróbálnék segíteni, de előtte volna egy-két kérdésem:
1. Ha visszateszed a saját kártyádat akkor minden OK?
2. Ha az 1-re a válasz: Igen >> Milyen típusú a régi kártyád?
3. Ha az 1-re a válasz: Nem >> Milyen alaplapod van? Típus / chipset
4. Ha esetleg nForce-os, akkor milyen verziójú nForce driver-t használsz? -
Foobar
tag
válasz Alvin_ti4200 #26 üzenetére
A flashgetnek a ''bedobóablaka'' b@ssza el a 3D-s alkalmazásokat. Ki kell kapcsolni. Mondjuk lehet, hogy így is lassít még valamennyit.
Topic-indítónak: lehet, hogy a 256 MB memória kevés, főleg ha XP-t használsz. Nekem is kevés volt játékokhoz. Aztán vettem helyette 1 gigát (2 db 512-est párban) és SOKKAL jobb lett, pedig semmi más nem lett cserélve. -
Scorpion
tag
Én most szeretnék ilyen vidi kártyát venni. Nforce2-es alaplapba (A7N8X deluxe). Melyik nforceos drivert használjam? Szerintetek ez egyedi gond, amit a kártyáról itt írtak, vagy másnál is előfordult ez? Kicsit megijedtem mikor megláttam a topicot, és beleolvastam. Az fx 5900-el vannak a gondok, asus tólt el vmit? Kíváncsian várom a végeredményt. :(
-
Cefa
senior tag
válasz <Adamsky> #34 üzenetére
a régivel nem csinálta. Integrált gfmx440
nf7-m az alaplapom.
nforszos és van több verziójú nforce driver? az abit oldalán csak 1 van egy 3 hó 7. -i honnan szedjek le újabbat?
sajnos ma megy vissza a kártya és jön helyette egy leadtek 4200-as de a driver akkor is nagyon érdekel.
honnan szedjek le újabbat vagy van e egyáltalán újabb?
köszönettel.Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
Cefa
senior tag
nuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
-
anulu
félisten
Szerintem a 3.13-as nForce drivert. Nálam ezzel pörög, mint a golyó :)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Cefa
senior tag
na szóval akit érdekel annak mondom hogy az nv oldalán van egy progi amivel windóz alól lehet állítani a procit és a ramokat. nagyon tutiiiii
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem (és még sok más embernek) a v3.13-as nForce driver-el gondjai(m)
voltak. Pl: a GTA Vice City meg-meg akadt (2500 Barton + 512 Mbyte RAM)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=28147&start=30[/L]
Esetleg érdemes lenne kipróbálnod egy régebbi (v2.45) driver-el, vagy
a v3.13-as driver-t újra feltenni (miután leszedted!!) az SW driver nélkül
(erre külön rákérdez az install közben, hogy feltegye-e). -
Cefa
senior tag
ixpé oprendszerem van.
ja és még mindig szaggat hiába sok pontot érek el a tesztekben.
ja és azóta kártyát cserélte.
most egy gf4 ti 4200 as van benne és ugyanaz a szitu.
3.13 a sdriverrrel 53.03 as detonátor de volt már 52 és 45 ös is.
miért ne rakjam fel az sv drivert?
hogy lehet esetleg uninstalálni a drivereket volt valami detonator destroyer de az nekem nem megy az új driverekkel.Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
-
Scorpion
tag
Hi. Remélem megtaláltam a megoldást. Azt írtad, hogy 256 Ram van a gépben és XP az op. rendszered. A gond ott van, hogy az xp-nek alapból kell 256 Ram. Ha ezt elhasználja a gép, akkor erő annyi. S mikor felszabadul memó, akkor gyorsulsz be. Ergó, ha pakolsz még rammot a gépbe, szerintem megoldja a problémát. Vagy válts op. rendszert. Én most váltok majd. 98SE-ből win2k. XP-t nem tennék fel. Nforce-ból nem tudom melyik a legjobb driver. Szerintem a 3.13 jó sv driver nélkül, de ez nem saját tapasztalat. Fórumból olvastam ki. Ehhez is hozzászolhatnak Nforcesok.
-
Cefa
senior tag
nem értelek titeket komolyan miért hiszitek hogy ehhez a szaggatáshoz a kevés memória járul hozzá.
ugyan ez az op rendszer 256 mega memória +alaplapi videó vezérlő ami még 64 megával kurtitja a 256 mb ramot és semmi szaggatás 2001-alatt na ????????
most akor mi van???????????Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest