Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pucz

    senior tag

    Szombat be jött az új net (2000/1000). Gép leszervízelve (CPU újból pasztázva, GPU is, meg thermal padozva is), Windows, driverek rendbe rakva. 6 mag, 12 szálon, egy kis tuninggal, optimalizálással hasít a gép, hasít a net.

    Egy időre letettem ezt a dogshitet, de most kipróbáltam, mondván ilyen nettel biztos egy god leszek.

    AHA. Játék szokásosan: hold my beer.

    Mozogni képtelen, BOT kontrolleresek lézereznek ki kb 1 milisec alatt, úúúúúúúúúgy, hogy mozogni nem tudtam. Hiába rázódtam gyorsan vissza a mechanikába, a tap strafe és pro movement csak a streamereknek ad god modot.

    Aztán jött egy hosszú matchmaking, és lám...akkor meg pred es master TTV-ket gyilkolásztam, mintha kacsavadászat lett volna. Ez ment picit, aztán egy aranyközép útra beállt a matchmaking, és egész fairplayek mentek, értelmes társakkal.

    Jah, amúgy hiába a mégjobb net, és válaszidő, a pinggem továbbra is olyan, mint amivel anno besorolt az inviteles szatyros nettel.

    A KD 1.40 és .50 között ingázik. Rankedbe mozdulni nem tudok (asszem Silver 4). Vicc, ahhoz képest, hogy a játék indulásakor pár szezonig megvolt a 2-3 közötti KD, 1000 feletti meccsekkel. Szatyros nettel, egy bóvlibb egérrel, és egy 60 Hz-es monitorral. Aztán valamelyik szezonnál történt valami, és azóta kb szopat a játék.

    Egyik ismerősömnek meg olykor ilyen 16-as pinge van, és hasonlók. Nekem meg 50-60 között. :DD Ez a játék továbbra is egy vicc.

Új hozzászólás Aktív témák