Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Y72

    aktív tag

    Kifordított világban élünk, illetve EU-s mentalitással nehéz elképzelni mi van odaát (USA-ban).
    Legtöbb gyerek apa nélkül nő fel, szélső liberális mentalitásban tele frusztrációval, halálosan komolyan veszik a játékot.
    És ezzel tönkre is teszik azt, rinyálnak meg beszólnak közben 5x kell megmenteni őket. LOL.
    Nem szabad szólni de visszaszólni semmiképp, mégha mondják is hogy hagy a bannert mert szarul játszol, akkor is meg kell menteni, mert akkor meg az lesz a baj. De általában elkussolnak mikor kiderül hogy ők a bénábbak.

    A legrosszabb pedig, hogy feljelentenek öngyilkossággal való fenyegetőzéssel ha valami nem tetszik nekik, amit az EU-s rendőrség komolyan vesz, családi házhoz kijön a rendőrség IP cím alapján. Hozzám 3-4x jöttek APEX miatt, miközben a feljelentőnek vannak mentális problémái. És mindez 3 kattintással :W .
    Csináltam új profilt és elkezdtem blokkolni a kötekedő agresszív embereket azt annyi.

    Másik probléma, hogy mindenki a top player-ek stílusát majmolja, átrohan a pályán, hátrahagyva csapattársakat (és legjobb loot-okat), hogy majd kövesse őt mindenki miközben taktikáról fogalma sincs. Top playerek taktikában is toppon vannak és nem mindegyik rohan.
    A védekezés sokszor fontosabb mint az aim skill, meg hogy ne rohanj be egy fedezék nélküli részre ahol harcolnak, de ezt nem lehet lekommunikálni random emberekkel vagy idiótákkal (többnyire azok akik idiótáznak).

    Battle pass rinya meg nevetséges. Komolyan attól lesz jó egy játék hogy kapsz skin-eket?
    Örülök hogy az ilyen emberek eltartják a fejlesztőket és én ingyen játszhatok :).

Új hozzászólás Aktív témák