Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nah, kiléptem az egyik ranked meccsből mert fogyatékosok voltak a csapattársak (milyen meglepő) erre 5 perc bann, lol. Még jó hogy a pénzemért ők szabják meg hogy hogyan játszhatok.

    Amúgy igazán visszarakhatnák a solo módot, mert megmondom őszintén én több 16 éve játszok online fps játékokkal, de ennyi agyatlan, ötlettelen, skilltelen, stílustalan béna szerencsétlen nyomingert még egyetlen egy játékban sem láttam. Katasztrofális a helyzet ilyen téren ebben a játékban.

    Amúgy a pálya túl nagy, a loot túl kevés (az is szétszórva) az új karakter, mehh, inkább hagyjuk. Egyébként ha egy marék száraz lepkénél több esze lenne a fejlesztőknek, akkor benne hagyták volna a kanyont is, és lehetne választani hogy melyiken akarsz menni. Nem is értem ezt hogy gondolták, hogy fogják és kiveszik a régi pályát, és ennyi volt. Erre a mapra meg nyugodtan mehetne a 90 ember, mert így dög unalom az egész, top 5-nél kezd el történni valami, addig vagy találkozol valakivel, vagy nem. 5 kör alatt nem is találtam longbow-t, azt meg kivették vagy mi?

    A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

Új hozzászólás Aktív témák