Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Totheground #41032 üzenetére

    Pár zenei istenség, a teljesség igénye és műfajkorlátok nélkül: Dream Theater / Liquid Tension Experiment, PSMS, Kanno Yoko, Infected Mushroom, Pendulum, The Prodigy, Tom Dissevelt & Kid Baltan, Juno Reactor, Dead Can Dance, Bone Thugs 'n Harmony / Eminem / 2Pac / The Notorious B.I.G., Mariah Carey (na, ez hangtartomány), Queen, Michael Jackson, Frank Sinatra, Frédéric Chopin.
    A Metallica felőlem nyugodtan mehet béltükrözésre, egyedül az S&M albumuk volt korrekt. )

    Az agrárproletár politikus skatulya (ó, de biztos lesz majd másik ;]) elkerülésére beiktatott felvezetés után még mindig egyetértek a yetivel; az ilyen idolos vackok túlnyomó többsége (ha nem 100%-ra az összes) tényleg egy rakás szar zeneileg / szövegileg, és egy percig sem kérdés, hogy nunát, csillámporos álmokat, világító pálcákat, és általánosságban véve árut értékesítenek, főleg (de nem exkluzívan) a szociális / érzelmi beteljesedés határain jócskán kívülrekedt hímneműeket megcélozva. Hát nyilván kell ez is.

    A pofám ellenben a leszakadás előtt még tubarózsa módba kapcsol, ha néznem vagy hallgatnom kell; kenyértörési szándék nélkül, még csak head on szembesülni vele is kínos (/ rangon aluli - The Ego Strikes Back, muhaha) - bár ez már szubjektív. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák