Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    Hanasaku Ihora

    Ami nagyon tetszett benne az a grafika, gyönyörű. Nos, a történet nem túlságosan izgalmas, nincs olyan késztetésünk hogy azonnal nézzük a következő részt ömlesztve, teljesen belefelejtkezve a műbe. Inkább olyan minden este egy rész típusú. Sajnos a karakterek nem túl erősek, viszont kellemes hangulata van összességében. Ebben a műben is jelen van a japánok maximalizmusa, néha már tényleg abnormálisan túlzónak tartok dolgokat, de nyilván ezért is járnak jóval előttünk.
    A szerelmi szál az úgy van, elég gyenge. Tiniszerelem, srác odáig van a lányért, viszonzás szinte semmi. Ohana számomra egyre idegesítőbbé vált a történet közepére, mindenbe beleüti az orrát, közben nem tudja mit akar. Mindenestre inkább erre hasonlít egy 16 éves lány személyisége, mint sok más animében még a felnőtteknél is sokszor érettebb gondolkodású lányokéhoz.
    Összességében jó lett, megéri egyszer megnézni, már csak a hangulata miatt is. Az ilyen művek remek turizmus marketingként működnek, mindig úgy érzem hogy egyszer szeretnék Japánba elutazni. :)

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák