- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz BÁ Nutrition #17714 üzenetére
Hát öregem én mikor kiröppentem a fősuliról kemény 110.000 forinttal indítottam mérnökként.
Aztán felmentem 170.000 nettóig az volt a plafon, de azért heti 6 napokat dolgoztam 10-14 órában.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bubee82
őstag
Jelentkezem. Tejipari kutato es termekfejleszto (mernok), akitol meg elvartak azt is hogy gepeszmernokke is kepezzem magam ingyen.
170e netto. Nagyon jo angollal (akik a duplajat kerestek ennek azok meg mokogtek). Persze nekem kellett forditgatni.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Nem, nem gyakornok. ( nettot irtam, ez bruttoban 200)
Pl jaszfenyszarun ekkorul ajanlgattak , Jaszberenyben is, de Szegedrol is tudok peldat hozni ( villmernok).
SityiXT: megkeresem a pontos tipusszamot, az alapjan keresheto az alaplap is, de sem Esmeinnek, sem nekem nem sikerult kiszednunk azt a passwordot.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest