Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Wyco #5679 üzenetére

    En miota kijottem, magamnak alig kaptam ruhat, pedig otthon szinte csak angol turibol oltoztem. Egyszeruen olyan az itteni ruhak szabasa, vagy nem tudom.

    amugy az albis irashoz: van hozzafuznivalom. Kozel sem olyan rossz, ha magyar ugnoksegen keresztul kapod a szallast, legalabbis az elso idokben , mikor meg senkit sem ismersz. De utana mar latod, hogy kb csak beszedett penz erdekli oket, masban nem nagyon segitenek.
    Nekunk pl jott a british gas, kuldenek uj kartyat, blabla, utolag derult ki, hogy uj kontraktot csinaltak. Erre az ugynoksegunk : csinaltunk nekik masfel ora munkat...

    Szoval nekunk nem szamoltak fel felarat, es nem is raktak ki minket, es itt meg a shared szoba is normalis ( ha valaki elkoltozik, nem kell fizetned az o lakberet) , mar aki abba lakik, viszont 9 ember lakik a hazban, egy furdo van.... No comment, koltozunk is hamarosan. Viszont folyamatosan konyorogni kell, hogy adjanak villanyra eleg penzt, ha valamit javitani kell, jobb ha mi intezzuk, kulonben varhatnank, szoval hosszu.
    Arra, hogy az ember megvesse a labat, mert senkit nem ismer, arra tokeletes, de amugy idovel jobb ha megy az ember mas alberlet utan nezni.

    Cserebe viszont nem kernek sok kauciot, csak ket hetet. Ami a kov. albink 750es kauciojahoz (6 het) kepest azert elegge jo.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák