Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boxer001

    veterán

    Nagyon eltűnt a topic.
    31-én az Örsön összefutottam cimbivel, Walsall-ban élnek (Birmingham), egész jókat mondott, kb. azokat, amiket már eddig is olvastam, hallottam. :)
    Mindkettőjüknek van munkahelye, Ő még minimálbéren van egy gyárban, szigetelésekben utaznak, vágják, ilyesmi. A párja már céges alkalmazott (szerencséje volt, mert 1-2 éve volt kint picit melózni, és visszakerült oda, mondták neki, hogy az a helyzet, hogy csak cégesként tudják alkalmazni, milyen sajnálatos :D ), Ő 280 fontot keres hetente, buszokhoz gyártanak kábelkorbácsokat. (párom is ilyenben utazik, csak ő személyautók terén, szóval meg van az esélye, hogy esetleg bekerülhetne, azt mondták segítenek, hátha) Mindkettejük egy műszakban dolgozik, nem több műszakos meló. Albérletük van, azt mondja annyira nem az igazi, de elsőnek megteszi, majd szeretnének jobbat. 90 font hetente. Kb. úgy számolnak ők is, hogy az egyikük fizetése lazán megmarad, persze nem tudják szórni a pénzt, de nem is azért mentek ki. :)
    Az elején elég nehéz volt, papírmunkák, ilyenek, de átvészelték, és most már frankó. :K
    Viszont szürkének érzik a hétköznapokat, így azért hiányzik nekik a haza.
    Mondjuk itthon nem tudom, hogy mit, hogyan csináltak, de pl nekünk is "szürkék" a hétköznapjaink olyan értelemben, hogy dolgozunk, haza jövünk, pihenünk, másnap kezdődik előlről. :U Bár ha mi is oda megyünk (eddig úgy néz ki igen), akkor azért majd csak teszünk róla, hogy ne legyenek annyira szürkék. :)
    Épp mostanság vettek egy kis 1.4-es 97-es Citroen Saxo-t 700 fontért, így most már haver autóval jár melóba, a párját meg beviszik, szóval faxa. :)
    Nagyvonalakban kb ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák