Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DJGABI

    addikt

    A régi Redmi 4X-eket lecseréltem, asszonynak Redmi 7 lett, magamnak Redmi Note 7. Tapasztalatokat osztanék meg, szerintem az R7 egy átlagfelhasználónak bőven van olyan jól sikerült telefon mint a RN7.

    Pro: három hellyel rendelkező sim/sd tálca (emiatt itt talán még a 32G-s változat is bevállalható. magamnak Note7-ből nem rendeltem volna 32-eset, mert kell a dual sim), műanyag hátlap (premium feeling szempontjából lehet negatívum, de leesésnél pénztárca szempontjából inkább pro), microusb (? nekem sok kábelem van, számomra plusz lenne)
    Con: valamivel gyengébb SoC (10-30%? elenyésző), felbontás (szerintem teljesen vállalható, egymás mellé téve max annyit vettem észre hogy a R7 képe sárgásabb), gyorstöltést mintha nem tudná qc-s töltővel sem.

    Kamera: töltök majd fel mintákat fototrendre, lehet én vagyok béna de nagyon egyformák a képek belezoomolva is. Gcam-ot még nem próbáltam megy-e R7-en, a Note-on a night sight kemény cucc. De bőven vállalható képeket csinál a R7 is így 1-2 nap alapján, lassított felvétel is ugyanúgy megvan benn.

    Frissítés mindkettőre jött, az R7-en kemény 2 sor volt a changelog, azért látszik azzal mintha nem foglalkoznának annyira :DDD

    Az értesítő led mindkettőn a használhatatlan kategória kb, legalábbis 4x után. mind helyzetre, mint méretre , ráadásul még csak nem is színes.

    Amúgy nagyon egyforma a két készülék, ugyanakkora tepsik, kb felesleges már ez a nevezéktan, a Note minimálisan nagyobb/jobb/erősebb csak... Annyiból nem csináltak maguknak konkurenciát hogy az R7-ből a 4/64GB változat itthon kb elérhetetlen, egy sufnigsm árulja csak (china only ahogy olvasom)... Bementem múlt héten helyi gsm boltokba, fólia se nem volt még rá, azt mondták a Note7-é nem jó rá, de kétlem hogy az a tized coll különbség számottevő lenne... Meg azóta jött R7-hez is.

    Viszont ez a méret nekem már a használhatatlan kategória.... Samsung Galaxy A40-nel szemezek. Van még bármi alternatíva? A40 is visszalépés lenne, de P20 lite még inkább gyengus. Pixel3, Sony Compactok ár miatt esnek ki.. Mi6 tetszik még, de használt, ehh... Hiába frissült, a 4X se kapott meg csomó fícsőrt...

    [ Szerkesztve ]

    << "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

Új hozzászólás Aktív témák