Hirdetés

Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz frensys #30675 üzenetére

    csak azoknak jó akiknek eleve menne a net

    Ez a lényeg, felfogtad már? A programokat nem úgy csinálják, hogy neked jó legyen. Nem tetszik, nem használod, de a csöppnyi agyadba verd már bele, hogy attól, hogy neked nem tetszik - amire itt speciel ha jól látom a nagy többség jó nagy ívben sz@rik - másnak jó lehet. Senki nem mondta, hogy használd, nem győzködött róla, hogy jó neked. Egyfolytában a hülyeségedet szajkózod a vakvilágba, amikor senki (tényleg senki) nem kíváncsi rád.
    Az itteni renomédat nagyon csúnyán elb@sztad, a legtöbb embernek a hátán feláll a szőr, ha meglátja a nevedet a hozzászólás mellett. Többen próbáltak megsérteni, hogy húzz innen a rákba, de annyi eszed nincsen, hogy ezt észre vedd. Amennyiben nem szeretnél továbbra is közutálatnak örvendeni, javaslom, hogy nagyon komolyan változtass a stílusodon, ne irkáld tele a topicot a saját véleményeddel - még ha számítana, akkor is csak 1 vagy az 1000-ből - mert attól, hogy embereket próbálsz meggyőzni arról, hogy neked nincs szükséged arra, amire nekik igen, annak nem sok értelme van. Megértettük, neked nem tetszik, lépjél már tovább. Javaslom, hogy a jövőben a fórumtémát csak akkor használd, ha valóban kérdésed lenne, és azt normál emberi módon fel tudod tenni. Ez nem chat, vagy a személyes blogod.

    Most szóltam én - meg előttem páran - de előbb utóbb valaki megelégeli, feldobnak a modiknál, annak meg nem lesz jó vége.

Aktív témák