Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eagle16

    addikt

    Hát gondoltam hátha lehet tudni hogy milyen trendek vannak mostanában új játékoknál, mert ha jól tudom az új konzolok is 8 magosak. Azt tudom hogy multiplayerhez jól jön a sok mag, de olyannal nem játszom, vagyis csak egyel, ami elfut bármin. (WoWS)

    Alapvetően én is úgy gondoltam hogy ha évekre veszem, akkor legyen az 5800X, aztán csak nem fog felforrni, játékok alatt úgy se fog 100%-on menni az összes mag, főleg ha esetleg még feszültséget is lehet csökkenteni. De erről fogalmam sincs, a 2600-ast is teljesen alapon használom mióta megvan, szóval majd itt kérdezősködök ha aktuális lesz.

    Platformváltás jelenleg biztos hogy nem, az alaplapok nagyon drágák, és ahhoz képest nem annyival erősebbek, inkább elleszek egy darabig még AM4-en és váltok AM5-re ha már a második vagy harmadik proci széria is kint lesz.

    hokuszpk: segít igen, mondjuk ezen a Freezer-en csak 1 venti van, és a ház sem éppen szellős, de úgy gondolom ha kicsit belepiszkálok majd és kisebb feszültségen is lehet járatni az 5800-ast, akkor játékok alatt nem lesz vele gond, de erről majd kérdezek ha már be lesz szerelve, mert addig még bios-t is kell frissítenem hozzá.

    Köszi a válaszokat.

    ₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

Új hozzászólás Aktív témák