Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • theniel

    aktív tag

    válasz BeLucZ #1217 üzenetére

    Az én tapasztalatom a BF+-al , hogy ha chrome-al indítom akkor akadozik és lassabb. Firefox-al meg simán fut. Egyébként az is megfigyeltem, hogy a chrome-nak sokkal gyengébb a háttér tartaléka. Ha pl egy site-on egyszerre 4 -nél több pop up ablakban indítok különböző video stream eket és közben állandóan frissítem a háttérinformációkat akkor az 5. pop up -nál már elkezd villózni. A firefoxnál akár 10-et is kinyithatok nem fog villogni tolja őket tovább rendületlenül.
    És az is lehet, hogy ez csak az 5.0-s firefox-ig igaz , mert az utána sűrűn kiadott változatoknál már variáltak valamit , a plug in container-el és onnantól lehet az is olyan kaki lett mint a chrome.

    Nálam pedig úgy van, hogyha feltolom az FOV-t 90-re (70-ről amin játszok) akkor úgy begyorsul a játék, hogy teljesen folyamatos lesz és tökéletes. Csak hát tényleg akvárium feeling. Meg , mintha célozni sem lehetne olyan pontosan. A távolságot másképp érzékeli.
    Szerintem itt valami érzéki csalódást keltenek és az FOV-t másképp működtetik, mint a többi játéknál. Valami trükk lehet a dologban. Vagy mivel a kép széltében nyúlik és arra amúgy is több képpont van eleve kevésbé terheli valahogy megváltozik a horizontális vertikális arány és ezt a képarányt gyorsabban tudja leképezni vagy valami ilyesmi. Lehet , hogy baromság, de én így érzem.
    De, ahogy a youtube videókat nézem másoknál is ez van. Amikor akváriumos videt látsz arra ne adjál BF3-nál mert az csalás.

Új hozzászólás Aktív témák