Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen SSD-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Csak hangos.
Nem csapágyas a venti, de 2db 4cm-es süvöltő coolerrel ki lehet engem üldözni a világból, főleg hogy nyitott minden retro gépem.
Miről maradtál le?Sajnos a barton Athlon XP nem stabil 200-as fsb-n 2.2 GHz-en. Azt hittem már a vga szart be, átnéztem pasztáztam én marha. Aztán beraktam egy 9800pro-t és ott is a 3dm 03 ugyanúgy a 2. Rész elején fagyizik...
Szorzót 9-re véve egyből jó lett.
Meddig érdemes feszt emelni? -
Bile Demon
őstag
arn hozta fel a témát, aztán beírtam a hardveraprós keresőbe, hogy "enermax"...és ma már a külső tisztogatáson is túl van.
Vannak a házán apró rozsdapöttyök, amúgy korának megfelelő állapot, bontatlan, csak enyhén poros a belseje, kissé hangos, mert nem szabályozza le eléggé a ventilátorokat, viszont rendes légáramot csinál. Feszültségek stabilak.
Az FSP viszont jó vétel volt szerintem, először azt hittem nem indul, aztán kiderült, hogy baromi halk. Kikímélt darab, pormentes a belseje és a ventilapátok is. Ránézésre nem volt szétszedve. Valami tisztaszobában lehetett, egy olyan gépben, ami drága volt és be se merték kapcsolni...
más:
SB Live!
Került hozzám egy MODEL SB0060
Tesztelt, működő állítólag.Érdekessége, hogy kézzel rakták össze...
Biztos leállt a gyártósor és befogták a kis kínaiakat gyártani.
Először azt hittem, hogy valaki ezen gyakorolta az alkatrészek ki és visszaforrasztását, aztán elvetettem, mert az összes kis ellenállás, kondi ilyen. Sok az ón, ferdén van beültetve, elemelve, borzalom, mintha csak én csináltam volna.
Vannak hiányzó alkatrészek is, talán gyárilag is olyan, majd ha találok képet a neten összenézem.
Még nem tudom, ki merjem e próbálni és melyik lapban.Egyébként mi várható ettől a kártyától?
MIDI-ben mit tud?
SB emuláció Win98 alatt?Bruhe
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest