Keresés

Aktív témák

• Konfigos

őstag

Még szerencsére nem kellet ide írnom de sajnos eljött az idő...

Volt "szerencsém" egy olyan vevővel találkozni nevén nevezve : lacaboy27

Megbeszéltük hogy vásárol procit+hűtőt.1 napra rá megegyeztünk még hogy kell neki egy táp+alaplap is amit én addig míg az üzlet létrejön beszereztem 20k értékben.A találkozó megvolt beszélve péntek szombatra és le is foglalta őket és még kérte is hogy neki adjam el.Most este ír egy privátot hogy sajnálja de valahonnét máshonnét vesz meg mindent.

Itt még gond nem is lenne csakhogy velem megvetette ami kell még neki és ezzel nem tudok mit kezdeni továbbá a proci+hűtőt nem adtam el másnak aki jelentkezett érte hisz már egy lebeszélt üzletünk volt. :(((

• Konfigos

őstag

Ismét egy... :(((

Pénzügyileg nem kárositott meg csak szeretnék figyelmeztetni mindenkit hogy jó vele vigyázni mert full incorrect. Én meg lemondtam több dolgot is mert tőle akartam beszerezni őket.

Maga a személy: FlashBird.

Lebeszélt üzletünk volt mint itt látható is : [link] Csak sajnos másnap meggondolta magát mert más többet ad érte de ha én még annál is többet adok akkor én vihetem ezt mondta :W Priviben megbeszéltük hogy házhoz megyek az egészért már a címét is megadta.

Minden ***** engem talál be ebben a pár napban? :(

[ Módosította: Foglalt név ]

Aktív témák