Hirdetés

Aktív témák

  • OceanStorm

    tag

    bkorga -nak egy hatalmas negatív !

    Az eladóval nehéz egyezni, nem vevőbarát, már már nekem kellett a végén könyörögni hogy légyszíves adjon el nekem 2 db ventit ! Vicc !
    Elején az én hibám játszott közre, leszerettem volna alkudni 200 Ft -ot / ventiből amit kicsit erőltettem, de ezt az eladó felé egy elnézést kérő hsz -ben lereagáltam a végén (mert az eladó szerint pofátlanság volt). Ehhez viszont hozzáteszem, hogy a hírdetésében ez állt: "árat ti mondjatok!"

    Továbbá kértem hogy postán küldje el a ventiket, egy értelmetlen indokkal ezt nem tartotta helyesnek, és tartózkodott az adásvételtől, nem tudom, lehet fél postára menni. Egy napra rá megkerestem újra, a telefonszámomat is megadtam, próbáltam olyan megoldást találni ami neki meg nekem is jó, de az eladó nem jelzett vissza semmit, pedig az adatlapja alapján többször is bejelentkezett azóta.
    Nem tudom, az eladó van a vevőért, vagy a vevő az eladóért ?

    Mikor a hírdetésénél kommenteltem az esetet, így kezdődött a válasza:

    "Köszi az értékelést. Tudtommal ha valakivel nem kívánok üzletelni, akkor nem fogok vele üzletelni. Magán ember megválogathatja." Ennyit a hozzáállásáról, továbbá védekezésként valótlan indokokkal is előállt. Lényeg a lényeg vigyázzatok vele !

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák