- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
WIP project, de gondoltam megkérdezem a véleményeteket
Amit szeretnék még:
-Szán könnyítés TM Gold match stílusban
- fekete részek festése,mert elég kopottas.
-Meg majd egy raklap szirszart kicserélni benne egy vagyonért,ha nem adom elBarkácsolni vettem rosszként, már "majdnem jó"
Az jó, ha a külsőcsőben egyáltalán nem mozog a belső cső ? vagy némi játék kell neki?[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Némi játéka van, mert alapvetően a hop up kamrát fogja a tok, a szán mozgásakor a külső csőnek viszont mozdulnia kell, hogy a hüvelykivetőnél nyílni tudjon.
Ha egy vagyont akarsz beleölni a tuningba, akkor Maruit vegyél WE helyett.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Atke
senior tag
válasz macilaci78 #29152 üzenetére
akkor Maruit vegyél"
Minek? kicserélsz mindent rajta akkor minek a marui 50+ ezerért? Néztem gyári TM markolat kb 8K (Nekem nagyon tetszik) alsó tokozás is kb annyi... a "sütés" többi részét meg alapból lehetne acélra cserélni, de ha jó a gyári, azt meg 5-6K körül meg tudod venni.
Szánt cseréled, műanyag külső csövet,belső csövet,esetleg kamrát cseréled, gumit cseréled.Műanyag a billentyű is... nozzle rugót is mindenhol azt látom hogy 140%-osra cserélik,
Kicsit olyannak érzem mint megvenni egy komplett gépet, azért hogy cserélj VGA-t,ramot, procit, meg nagyobb ssd-t, meg persze a házat mert az sem tetszik Persze lehet ez a hozzá nem értésem miatt van.... -
macilaci78
nagyúr
Precízebben jár a WE-nél és nagyobb a választék tuningalkatrészekben.
Egyszerűen jobb alap a tuning végére elérni.
Nem mondtam, hogy újat vegyél, lehet valami lefingott, hiányos darabot is áron alul, úgyis új alkatrészek kerülnek bele.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
törölt tag
válasz macilaci78 #29152 üzenetére
Nem kell mozogjon, semmi funkciója nincs ennek... Az enyém pl cowcow fix verzió, és a gyári szannal pont olyan jó mint a masterpiece - el
-
törölt tag
válasz macilaci78 #29156 üzenetére
A legtöbb gyári cső mozog a hop kamran, de ez inkább hátrány. Van aki hernyó csavarral tuningolja meg, van aki vesz fixet, de ha elég sok hezagolast teszel a belső csőre, akkor ez is megoldodik részben.
Ezért szeretem a 19-2011-et, baromi primitív, semmi ilyen finom mozgás nem történik, és pl tracer nem fog komoly gondot okozni, g széria azért egy drop mod a csőre kb alap ilyenkor.
-
Atke
senior tag
válasz macilaci78 #29154 üzenetére
Precízebben jár a WE-nél
Igen, tudom. Volt TM 5.1-em sokkal finomabb a sütése mint a WE-nek. Ezért is akarom szépen átépíteni (gyári markolat,gyári tokozás,és akár gyári alkatrészek, bár gondolom egy cowcow,aip,vagy laylax acél sear strapabíróbb mint a gyári) Ha ezek meg lesznek, akkor nem lesz precízebb, mert vagy TM lesz, vagy upgradelt.
Az ideális az lenne ha venni tudnék egy komplett TM alsó+középső részt.
A felsőrész a teljesen felesleges, ott gyakorlatilag mindent cserélnék,ezért nem akarok kompletten venni, teccik érteni!? -
hundai
aktív tag
Ha már átalakítás. Tudtok Veszprém, Fejér megyében esetleg BP-n ahol tudnának slavia 630-ra távcsősínt marni?
-Wake up Neo!
-
Atke
senior tag
válasz macilaci78 #29159 üzenetére
Ne tartsd magadban ha van neked
-
törölt tag
A we slide-ban a bbh kompletten más, tm kompatibilis nem megy bele csak ha reszeled. Hop kamra elég gyenge gyárilag, a nozzle is jellemzően nagyobb a dugattyuval együtt. Ezen túl sok más ebben nem hiszem hogy lesz, az elsütő acél szokott lenni, ahhoz nem is nagyon nyulnek.
-
hundai
aktív tag
-
macilaci78
nagyúr
válasz hundai #29164 üzenetére
Ha airsoftos vonalon kéne mozogni, akkor AK infrabak és hozzá a fegyver oldalára a talp.
A talpat a fára csavarozhatod, biztos van legalább 5 mm anyagvastagság, én a biztonság kedvéért eopyival oda is ragasztanám. Vagy belső menetes fém perselyt marnék a fába.A másik, prosztó lehetőség, hogy a fegyverre, a fém hengerre ragasztasz egy G36 oldalsó szereléksínt. Ott már kötve hiszem, hogy akár csak 2 mm mély menetet lehetne vágni a csavarnak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hundai
aktív tag
válasz macilaci78 #29165 üzenetére
Az AK szereléken gondolkodok már egy ideje, megerősítéseddel meg pláne nem gondolom már "hülyeségnek".
Van g36 oldalsó szereléksinem, de azt szerintem kihagyomKöszönöm a segítséget !
-Wake up Neo!
-
macilaci78
nagyúr
válasz hundai #29166 üzenetére
A linkelt AK szerelék ára egy Slawia 630 vételárával vetekszik. Itt-ott néha ki lehet fogni használtan.
Ha már van G36 oldalsó szereléksíned, én se foglalkoznék többet.
Még egy megoldási javaslat az óccsó fajtából, felhasználva a G36 szereléket. Tudod, ha egy hülyeség működik, akkor mégse hülyeség. Barkácsboltban párszáz Ft egy megfelelő méretű konzol.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hundai
aktív tag
válasz macilaci78 #29167 üzenetére
Tg-n találtam szereléket, 30eur + a távcső is kb annyi.
Nem rossz ötlet amit linkeltél. Egy kis carbon fóliával feldobva még ki is nézhet valahogy :D
Nem követem a slavia piacot, de nem cserélném le az biztos. 81-es modell, lassan 8éve nálam van. Csöve sem lóg, valamint 0.5fps szórása van. 30 méterről simán eltalálok vele egy almát, de az már nem kihívás, így kellene egy távcső-Wake up Neo!
-
hundai
aktív tag
válasz macilaci78 #29169 üzenetére
Azt már szemüveggel sem latom, ezért kell a távcső :D
-Wake up Neo!
-
Atke
senior tag
válasz #56573440 #29162 üzenetére
Reszelek én nem gond az Kireszeltem a szánt olyanra mint a TM Gold match-é. Szerintem elég jó lett Mivel cserélni akarom a bbu-t meg a duggatyút is ill a nozzlet is,így nem probléma a többi differencia. Csak a szánba tudjam beletenni a bb unitot. Amúgy em találtam képet hogy mi a különbség a két cég bbu-ja között. ill hogy mekkora a dugattyú átmérője a TM-nek. A WE-t mártem, elvileg 13,5mm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A bbh hátsó oldalán a rövid szár kialakítás más. A tm teli, a we ki van vágva. A 13.5 az marui kompatibilis, az akkor egy értelmes széria, van pár amit ilyennel szereltek de elég random. A sight csavar pozício is lehet szívás egyébként a tm hátsó iranyzék rögzítse máshol volt a trexben, és a csavar méret se stimmelt.
-
hundai
aktív tag
válasz macilaci78 #29167 üzenetére
Kellett neked mondani. Mivel ma úgy is az obiba vitt a sorsom így vettem 2 különböző méretbe ilyen derékszög elemet aminek kb csak a neve derékszög. Na majd meglátom
-Wake up Neo!
-
macilaci78
nagyúr
Különbözik a kettőtök képe. A legszembetűnöbb különbség a tetején lévő menetes résznél van, a tiednél kiáll a síkból, míg blackrulzén a síkba van marva a menet.
A rugóval átellenes oldalon lévő váll sem egyforma hosszú.A többi nagyjából egyezik monitoron nézve.
Nagyon régen (kb 10 éve) egy TM HiCapa 4.3-ból építettem havernak IDPA versenyre pisztolyt. Összevásárolt mindent, a fém szánt reszelni kellett nem keveset, hogy a külső cső vel ne akadjon össze. A többivel nem volt gond. Naggyon tutti kis fegyver lett.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
törölt tag
válasz macilaci78 #29176 üzenetére
Masterpiece / gsb vonalon kell nézelődni szán tekintetében, sajons minden más szemét hc vonalon. 5ku, 4a vagy mi a retek, és társai olcsók mind de semmit nem érnek. A guarder is határeset volt, állítólag az újabbak már nem olyan vészesen gázosak, de én ezzel nem kockáztatnék. Nyilván a minőségi cnc alu szán eu-n belül kb 80 font üresen, amire megépíted rendesen bőven az alap árának duplája ha nem triplája. És akkor még hol vannak a kompenzátoros slide-ok meg a frame-el összelőtt tuti szettek... Néha azért közepesen se vicces hogy mennyire durva árak repkednek ahhoz képest hogy egy játékpisztolyról beszélünk...
Egyébként Atke-nek ha kér adok egy tm bbh-t kompletten hogy tudjon tesztelni, pont ezért
-
N€T0X|N
őstag
Milyen különbség lehet rugó márkák között? Itthon megnézve egy random üzletet, egy M140 rugó 2 és 5+ ezer ft között mozog. Mit tud az ötezres (Guarder), amit a két-háromezres (SHS, Tornado) nem?
Sent from my keyBoard
-
Atke
senior tag
válasz macilaci78 #29176 üzenetére
Igen, az különbség,de mivelaz enyém a + -os így egy nagyobb csavarral(esetleg alátéttel) jó lehet a gyári,fordítva reszelős lenne
(#29177) blackrulz Ezúton is Igyekszem időt szakítani rá hogy átugorjak érte.Kész lettem a szán reszeléssel, 5 óra volt ,de vágni nem akartam.
Egész tetszik így króm színben ,de lehet kap egy matt fekete szinterezést, max az "érzékenyebb részeket" kitakarom. Még polírra nem volt idő,ez csak a smirgli műve,de segész tetszik hogy nem annyira tükör.Első irányzék szerintetek fix? Nagyon nem tudom megmozdítani,feszegetni meg nem akarom...
-
törölt tag
-
macilaci78
nagyúr
-
Atke
senior tag
Annó az 5.1-ről próbáltam leszedni,de még a hátsót sem sikerült,valószínű ragasztva volt, próbáltam melegíteni, meg kocogtatni,de csak a szán repedt meg
Talán a bal oldali(képen jobb) kicsit nagyobb -
N€T0X|N
őstag
A CO2 szelepápoló patronnak van valami tényleges értelme vagy csak marketing? Tudtommal a sima patronban is van némi kenőanyag. Egyet próbaképp átnyomtam a pisztolyon, most úszik az olajban (vagy akármi van ebben) az egész. Ez azért nem tűnik optimálisnak...
Sent from my keyBoard
-
DNReNTi
őstag
Na szevasztok,
A multkori hany meteren pontos teman felbuzdulva, megteszteltem az SSG24-et igy ahogy van. A fegyver teljesen gyari, mikor megvettem akkor tettem bele egy M170-et, azota kitakaritva sem volt. Fun fact: A 100% airseal meg mindig tart, nem 1-2 mp-ig mint az SSG10-ben, hanem kb orokke - na nem mintha lenne ertelme, de no tole az A-penisz. Lenyegre. Gyakorlati szempont alapjan akartam merni, igy A4-es helyett en egy zoldseges ladat hasznaltam celpontnak, pontos meretet had ne mondjak, nagyjabol mint egy mellalak.
A mereshez .49-es Novi BB-t hasznaltam.Eredmenyek:
60 meterrol: 10/10
70 meterrol: 10/10
80 meterrol: 9/10
85 meterrol: 6/10
90 meterrol: 4/1090-en mar ratartottam, szoval ezt en mar nem vennem pontosnak, a 85-ot mondanam igy hasznalhato lotavnak. Ennek alapjan amugy a gyari SSG24 sem tudna a korabban kivant 80 meteren 7-8/10 talalatot A4-es meretre - ahogyan azt sejtettem is.
Mivel minden alkatresz megjott a "tuninghoz" igy ha elkeszul akkor ujra megcsinalom ezt a tesztet, es kivancsi leszek az eredmenyre. Ami belekerul - remelem nem felejtek ki semmit:
Snipetor TDC
Snipetor Rhop es Modify flat gumi
O'range heavy lenyomo
Airlab 70D sorbo pad
O'range glider-ek es kulso cso spacer
Tridos design dust coverek / stud holder
Spring gudie stopper es henger polirozas
Can mod - Tesa aluszallagbol
Novi hangtompito
Meg akkor mar kicsit kitakaritom...Errol majd csinalok egy reszletes posztot, esetleg videot is. Ha elkeszul, orulnek ha stabil lenne a 90 meter es halkabb lenne a fegyver. Na meglatjuk.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz macilaci78 #29188 üzenetére
True.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Atke
senior tag
válasz macilaci78 #29188 üzenetére
-
Atke
senior tag
következőben kérném a segítségeteket:
Van egy akkum 9.6V - 1600mAh
van egy töltő itt azt írják: - 9.6V battery charging rate of 100mAh/56 minutes (the current 150mA)
Szóval 100mAh-t 56 perc alatt tölt fel, akkor 1600mAh-t 16x56 =896 perc= kb 15 óra alatt tölti fel? -
petymeg
addikt
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Atke
senior tag
Kezd Marui-osodni
Amúgy a "sznobság" részét leszámítva, sokkal jobban passzol a középrészhez,mint a saját WE markolata,a fogásáról meg nem is beszélve...
Ha minden jól megy hamarosan érkezik a TM középrész is 1-2 héten belül... -
Atke
senior tag
válasz macilaci78 #29197 üzenetére
eliteshootingcentre, de csak hi-capa-val foglalkoznak...
blackrulz: A 140%-os rugót még szokták shorstrokeolni?
Nem mint ha nem lenne így is fürge, de youtube-on láttam olyanokat,vagy is inkább nem láttam, olyan gyorsan mozgott a szánjaEzen gondolkodtam hogy Cow-Cow markolatra rátenni,de inkább maradt a gyári OPS
-
törölt tag
Ahhhhaaa :) 140% aip, cct guide rod a rugós, és short stroke. Meg kell reszelni a szanakasztot, mert nyilván itt már csak úgy rakható össze, amit eleve illik megtenni, mert ha pl a nozzle megszorul máshogy szetszedni nehéz lesz.
A grip meg ilyen stipplinggelve, nekem nagyon bejon. Mondjuk ez is cowcow markolat, de a gyári is ilyen csak van egy kivgas az elsütő alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok