Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liquidmoon

    aktív tag

    Január 12-én pénteken úgy döntöttem, hogy lefuttatom az xp jó kis töredezettségmentesítőjét (64bit-es verzió) az 5101-es notimon. Aztán megéheztem, gondoltam elmegyek ebédelni... Mikor jóllakottan visszatértem, elképedve látom, hogy a kijelzőn nem az xp van, hanem egy megszakadt bootolási folyamat. ''Failure Fixed Disk 0'' szöveg fogadott és a dvd író neve helyett is szimbolikus karakterek jelentek meg. Mikor több újraindítás sem segített, gondoltam nem lesz egyszerű a történet.
    Felhívtam usáékat. Mondták, hogy felvihetem Pestre is a 2 szervíz egyikébe, de ők jobban ajánlják a központi acer-t. Felhívom őket, felveszik a problémám, adnak egy esetazonosítot, meg küldenek egy mail-t a szállítólevéllel. Megadták a UPS számát. Felhívom.Nagyon kedves női hang, felveszi a ''rendelésem'', azt mondja 5-6 körül este mennek is érte. Elvitték.Ez gyors volt, gondoltam csak így tovább. A ups-nél és az acer honlapján is figyelemmel lehet követni a csomag hollétét és állapotát. :DDD
    Jan 30-án vissza is jött Bruno-ból. Winchester és alaplap csere volt. Mindenem odaveszett... :O De a lábamat ki sem kellett tennem otthonról és aránylag ''pikk-pakk'' megcsinálták a gépem.
    Szal az acer szervízről csak jó véleményem van most. Kellemesen csalódtam bennük.
    Konklúzió - mentsél wazze mindent mindig a gépedről, mert nincsen biztonságban :))

Új hozzászólás Aktív témák