- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Processzor - VGA párválasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duran
tag
Sztetek egy gtx 780 oc mellé jó választás lehet egy i7 3770k egy z87es 12 powerphase deszkával? Asrock z87 extreme 4 rol mi a velemenyetek? Olyan procit lapot szeretnék amivel később vagy még egy 780 gtx-et vagy (és inkább) egy 980 gtx-et ki bírok rendesen hajtani..
Jelpill egyébként egy fx 8150 hajtja és igazából elégedett vagyok vele, fullHDban nem igazán tapasztalok cpu limitet..
Lényegében csak a jövőre koncentrálva szeretnék platformot váltani, mert nyáron jön a Rift :-D.
-
Duran
tag
Nekem 280X Oct egy enyhen huzott 8150 mellett total stabilan kihajtott egy Sharkoon 500W táp viszont akinek eladtam a vgat, noname 750wattal megfingott vele, terhelés alatt instabillá váltak a feszültségek ami konkrétan a vga meghibásodásához vezetett. Egy a lényeg, márkás legyen.. Akkor ha nincs sok más cucc a gépben, simán elviszi egy 500as.
-
Duran
tag
Úgy érzem, lassan rászánom magam a platformváltásra.. Teljesen tájékozatlan vagyok, a jelen tényállás szerint piacon lévő intel termékek közt, így kéne egy kis segítség.. A vga ami mellé válogatnék egy Msi gtx 780 oc... Kéne valami olyan proci, amivel esetleg később ki tudok kergetni akár még egy ilyen kis méregzsákot is.. Na meg valami lap alá... Ti mit ajánlanátok? Az a baj, azt sem tudom, mik vannak intelből. Addig ismerem, hogy Core i3 i5 i7 és kész
.
-
Duran
tag
válasz
ricshard444 #627 üzenetére
Fene, milyen procit ajánlanátok akkor mellé? Jöhet a platformváltás? Én szeretem ezt az amd-t. Bár szívtam vele hetekig mire sikerült megzabolázni, mert több hőt termel mint egy atomerőmű, de most sikerült 33 fokon stabilizálni, megtartanám :-/...
-
Duran
tag
Sziasztok! Szerintetek egy fx 8150el (kis oc belefer de semmi feszpiszka) kilehet kergetni ketto darab r9 280x oc-t?(1100/6000)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest