Aktív témák
-
LoudHuDo
csendes tag
Egyre furmányosabb módjait találják ki a csaló játékosok,hogy ELVEGYÉK a
PÉNZETEK!!!Már nem dívik a hagyományos Rablás vagy Támadás!!!
Jelen esetben részvényeladásról volt szó!!!
Elkövetők (legalábbis akik megpróbálják): emil - Tel:52914 ; mrwhite - Tel:76595Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:15:30
szia van elado Worez.inc reszvenyem ha erdekel irj megeri mert ha veszel 100-at
akor egy nap keresel rajta 200,000-ret es nem draga 300$/reszveny de ha kered
csak szolj
Válsz:Hali!!!Küldj 1 darabot és ha nálam van kifizetem és veszek még 99-et!!!Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:22:50
minimum 100 lehet kuldeni nem az enyem a fonokome sies mert mingyar elfogy meg
van 4500
Válasz:Akkor küld 100-at és ha nálam van kifizetem és veszek még 100-at!!!Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:26:15
a fonok nem bizik senibe mar sokan leleptek vele
[I][I]Válasz: Na akkor áruld már el nekem,hogy honnan van részvényed???Csak mert nincsés nem is volt a tőzsdén részvény idáig!!!
Van rá 2 perced!!!Ha nem kapok megfelelő választ Admin és Fórum lesz a vége!!!
Szóval hajrá....[/I][/I]Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:32:08
nem az enyem henem a fonokome en csak egy hirnok vagyok es ezert fizetnek
Válasz:Jó!!Ki a "főnök"???Név???Telszám???Kinek kell utalni???Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:35:04
nekem utalod a penzt es a fonok kuldi a reszvenyt
Válasz:Hogyan is zajlik ez a kűldősdi????Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:36:49
kell
Közben egy kérdés!!! ??? nélkül!!!Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:39:32
jon egy sms hogy kaptal ...reszvenyt egy pilll mondom a nevit
Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:43:03
mrwhite76595
Megjött a név!!!Az állítólagos "főnök" neve!!!Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:45:53
na kuldjed
Válasz: Ok!!!Küldöm,csak váltok egy pár mondatot a "főnököddel"!!!!Küldő: emil - 52914 Időpont:2009 Aug.3. - 19:47:29
ok
Természetesen ment a kíváncsi sms a "főnöknek"!!!!
Válasz semmi!!!Nagy csalódottságomra!!!!Most 20:50 van!!!
Pedig még eljátszodasztam volna egy csöppet!!!!
Szóval tessék odafigyelni és résen lenni!!!
A sz@rkák nagyon leleményesek!!![ Szerkesztve ]
"Nincs iszonyatosabb érzés,mint mikor észreveszed,hogy valami vadászik rád és rádöbbensz......Gyorsabb mint TE!!!" (>Maffiozo nick:LoudHuDo<)
-
LoudHuDo
csendes tag
Hát olyasmi!!!
Csak az a szomorú,hogy aki nem ismeri kellőképpen a játékot,bedőlhet ennek!!!
Utálom az Inkorrekt játékot és játékost!!!"Nincs iszonyatosabb érzés,mint mikor észreveszed,hogy valami vadászik rád és rádöbbensz......Gyorsabb mint TE!!!" (>Maffiozo nick:LoudHuDo<)
-
LoudHuDo
csendes tag
Az állítólagos "főnök" 5 szintű Milliomos!!!
Na most,neki 4500 részvénye van!!!Ha 100 db 200K hoz naponta,akkor 4500, ha jól számoltam az 9 Millát!!!!
Ergo a gyereknek két nap alatt a Gazdagabb mint a vatikán posztra kellett volna ugrania!!!
Meg ha nekem részvényem lenne és ráadásul ilyen hozammal,hülye lennék eladni!!![ Szerkesztve ]
"Nincs iszonyatosabb érzés,mint mikor észreveszed,hogy valami vadászik rád és rádöbbensz......Gyorsabb mint TE!!!" (>Maffiozo nick:LoudHuDo<)
-
kistango
csendes tag
helló mindenkinek! ha lesz SZB sofőrnek mennék!
Maffiozo.hu : kistango
-
LoudHuDo
csendes tag
Én már figyelgetem,hogy mikor jelentkezik be egy Helpdesk, vagy Admin!!!
Értesülni fognak a dologról!!!Közben kitaláltam a legújabb csalást!!!!!
Lopok autót és eladom jó áron,ráfogva,hogy a Lányok futtatásához kell!!!
Szerintetek????"Nincs iszonyatosabb érzés,mint mikor észreveszed,hogy valami vadászik rád és rádöbbensz......Gyorsabb mint TE!!!" (>Maffiozo nick:LoudHuDo<)
-
teve08
aktív tag
aki 10 es szint felett van és akar keresni 200k-t az nézze meg misko adatlapját
Üdv. Teve08
-
marsu
veterán
válasz LoudHuDo #5711 üzenetére
Szerintem sokkal sikeresebb lenne, ha meghirdetnéd eladásra a konditermet és elhitetnéd a vevővel, hogy mindenki aki kondibérletet vesz, annak a bevétele az ő számláját gyarapítaná ...
... esetleg a börtön is jó üzlet lehet, amiben minden felajánlott díj a szöktetésért, ami sikertelen az a tulajdonos számláját gazdagítja.
Simán el lehetne kérni értük pár milliót szerintem ...
Press any key to continue ...
-
Ultram3jor
senior tag
egy ember szb pls?
Üdv, Dávid
-
kistango
csendes tag
vki tudna jönni szb-re???? még 1 embeer kéne?? aki tud ultram3jor beszéljeN!
Maffiozo.hu : kistango
-
Ultram3jor
senior tag
nah, 1 órás parádézás után 783 xp szbre
Üdv, Dávid
-
LoudHuDo
csendes tag
válasz Ultram3jor #5719 üzenetére
Nice!!!
Valaki jönne szb-re Bombás szakértőkének????
Ha igen írjon egy sms-t!!!
Tel:77194Már nem aktuális!!!
[ Szerkesztve ]
-
LoudHuDo
csendes tag
Sikeres akció!!!Itt van nálam egy táska :$542.231
A táska TULAJának üzenem,ha megadja a számzár kódját visszakaphat 100K-t!!!Gratula Mindenkinek!!!
Thanks a részvétet!!!"Nincs iszonyatosabb érzés,mint mikor észreveszed,hogy valami vadászik rád és rádöbbensz......Gyorsabb mint TE!!!" (>Maffiozo nick:LoudHuDo<)
-
Str8 sk8r
őstag
...a prkolóbol loptam egy corvette-t, és edzettem is:
"Sikeres edzés! 10 alkalom edzéssel szert tettél 11.64 gyorsaságra."
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
kawaclipse
tag
Sziasztok, sofőrt keresek gyorsan, pls SMS: 84347
-
sumc
tag
10. Utcán Találtál egy szabadúszó ringyót. Rá is beszélted, hogy dolgozzon neked.
Neve: KATALIN, Szakértelme: 10/10, Részesedés: 10%Rengeteg dolog eladó a Maffiozo játékban érdeklődni SMS-ben : Tel.: 38648
-
lúzer
veterán
Szintet léptél! Új szinted: 14. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +2
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
DDiesel
csendes tag
Keresünk 3 embert embercsempészetre Akit érdekel ezen a számon elér: 56192
-
Moon Light
tag
Jó reggelt Mindenkinek! Mennek a +felek :-))
Str8 sk8r: Téged érdekelne az embercsempészet?
Még gondolkodok rajta, általában tutttiiii bukó, nem?
Ddiesel, nem tudom, tényleg nem állok jól anyagilag, Korynak Születésnapja volt és utaltam neki némi kis ajándék pénzt, aztán elbuktam 1 fegyveres melót és most épp lábalok ki... VÁLTSÁG VAN[ Szerkesztve ]
...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...
-
DDiesel
csendes tag
válasz Moon Light #5734 üzenetére
Tegnap előtt voltunk és sikerült
-
LoudHuDo
csendes tag
Sumc!!Te tényleg m@rha mázlis vagy!!!Gratula!!
Én már 2 hete hajtom az éjszakai pillangókat,de sehol semmi!!!!
.....idáig 30K-ban FÁJ!!!
De legalább most reményt adtál egy jó pár játékosnak,akik nem ilyen szerencsések,hogy van értelme kutatgatni!!!!
Jah.....egy kérdés!!!Tud valaki arról,hogy ezek a pillangónénik le is tudnak lépni????
Szóval állítólag amelyik lányt megtaláltad,nem biztos,hogy játék végéig neked dolgozik majd!!!!"Nincs iszonyatosabb érzés,mint mikor észreveszed,hogy valami vadászik rád és rádöbbensz......Gyorsabb mint TE!!!" (>Maffiozo nick:LoudHuDo<)
-
teve08
aktív tag
Sajnos elvesztetted a harcot evi26 ellen! omg csak betámadott
ezért szar ez a játék...kirabolsz egy embert a top 5 be aztán már jönnek a spanjaik...
[ Szerkesztve ]
Üdv. Teve08
-
t-shirt
veterán
válasz Tibike24 #5736 üzenetére
A multkor azt szúrtátok el hogy mindenki a 20-ast vette kivéve egyvalaki a 10-est. Szerintem így a rendszer a 10-el számolt.... A a legnagyobb cuccok esetén durva anyagi bukta van, legalábbis a régi játékban ez minden esetben így volt. A közepeset kell venni, de mindenki azt vegye!
-
5xl
tag
1 embert keresek szb-re
kezdés 20 perc múlva min. de lehet hogy elmegyek közben, mert dolgozok, de délelőtt megleszünk valószínűleg.maffiozo nick: morr
-
shadow7
aktív tag
Kik ezek kanocztnt kanoc??? mind 2ö barátnak jelölt
[ Szerkesztve ]
maffiozo nick: Soni
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest