Aktív témák
-
Arius
aktív tag
Sziasztok!
Kinek mi a véleménye, melyik a legjobb alaplap Barton magos Athlon XP procihoz?Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)
-
Kígyó
senior tag
Szerintem yo mind! (Mármint a nevesebb gyártók lapjai!)
Hogy melyik a legjobb? Kinek melyik! Nézd meg, hogy melyiknek mi a speckója, melyik mivel van felszerelve, és melyikhez mit adnak! Gondold át mire van szükséged, és mennyit szánsz a dologra!
Szerintem itt mindenki a maga kis kedvenc márkáját fogja írni, neked meg nem tökmindegy kinek melyik a kedvence?
Legtöbben valószínű az Abit és az Asus lapjait favorizálják! Szerintem az Msi és az Epox(és még sorolhatnám) sem rosszabb semmivel, csak ezek nem annyira közkedvelt márkák. -
AND1
őstag
Most akkor minden MSI és EPOX fan cáfolja ezt meg :))
Egyébként tényleg nincs olyan nagy különbség teljesitményben köztük. Mostanában az Abit eléggé reflektorfénybe került a lapjával, ami sztem is király. Szal neked kell tudni melyik márka mellett teszed le a voksod...Egy régi PH-s.
-
Kígyó
senior tag
Nem akarsz? Akkor mi értelme ennek a kis közvéleménykutatásnak?
''kinek melyik a kedvence, mi az előnye, tapasztalatai stb.''
Nem hiszem, hogy sok olyan emmber van itt, aki többet is használt volna huzamosabb ideig. Maximum azt tudjuk mondani: ''Nekem ilyen van, yo'' vagy ''Nekem ilyen van, xar''! -
Kígyó
senior tag
Nem, kötöszködésnek szántam, csak nem értem, miért yo ez! :DD
Nekem Kd7-esem van! Biosfrissítéssel viszi a Bartont! Bár ez nem tudja 400-as fsb-t, és dual memvezérlést sem, de ezektől eltekintve yo kis lap! (most mondjuk vannak gondjaim, de az tápproblem lesz) Az egyik legolcsóbb megoldás a bartonhoz, csak az (fsb)tuninggal lehetnek gondjaid!
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs