Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Intruder2k5 #7782 üzenetére

    Ma egyébként meglepődtem, mert 4 kis levélként feladott küldeményem megérkezett kínából. A rendelkezésre álló adatok alapján 90, 60 és 30 napja rendelt és kb 60 és 30 napja feladott dolgok. Amennyire követhetőek 20-30 napja már az országban lehettek, szóval előfordulhat, hogy pihentetik őket vagy egyszerűen csak most még kevesebben tudnak dolgozni a küldemények kezelésével - arról van is bejelentés, hogy kifelé menő küldemények sok helyre nem mennek most. Más országoknál is hasonló.

    De például a munkahelyem irodaházánál is bevezettek még plusz egy hét "karantént" az oda érkező küldemények kapcsán. Bár ennek konkrétan nem biztos, hogy sok értelme van. Amúgy valsz portai ügyeleten kívül amúgy sincs ott ember.

    (#7785) szabonagyur
    azóta azért sokminden változott európában. Nem a kínaiaknál van a szűk keresztmetszet most, nyomulnak is folyton reklámmal, hogy vásároljak már. De ez inkább rendelős topicos táma már.

    A maszok kapcsán amit korábban is írtam: sok gyanús, átverős hirdetés van. Sima műtős maszkkal talán nem lehet nagyot tévedni. De a komolyabb maszkok képét elnézve, leírását elolvasva soknál látszik, hogy nem igazi, hanem csak szövet, nincs benne az, amitől a jobb maszkok szűrni tudnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák