Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Ringman #2851 üzenetére

    A modell szerinti "távolságtartás" gyakorlatilag azt jelenti, hogy adott pillanattól SENKI nem közelíti meg a másikat a fertőzési rádiuszon belül, nem történik új fertőzés. Ez Vuhan-ban működött, kijárási tilalom kellett hozzá. Európában ott tartunk, hogy minden család beküldi nyálcserélős oviba-iskolába a gyerekét, mert a nyomorult állam kötelezi rá. Ezenkívül még üzemben tartják a körbeköhögős "zöld" tömeg(nyomor)közlekedést, plázákat, stb-stb. Szimplán nem hiszik el, ami történik, legfelsőbb szinten sem tudatosult, hogy ez kb spanyolnátha kaliberű esemény - ami nem kéne, hogy a XXI.szd-ban olyan óriási problémát jelentsen (ld D-Korea).

    És mivel az egyes országok között eltér a védekezési kultúra, az országok elkezdek egymás ellen védekezni, ld az usa EU-elleni beutazási tilalmát.

    SzVSz ami megfoghatja a járványt kb bármelyik szinten az a kínai maszkgyártás újraindulása és a totális maszkviselési kötelezettség, a "demokratikus" országokban is. Remélhetőleg már védelemre is alkalmas maszkokkal.

    #2860: aha, és ki fog beadni 6hét koliba egy elsőst vagy egyenesen 4-5éves, alkalmasint lázas BETEG ovist??

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák