Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz philoxenia #11693 üzenetére

    Igazad van abban, amit írsz, de szerintem alig veszélyesebb egy dohányos, ha odafigyel a környezetére és főleg másokra, mint egy nem dohányos. A másokat és a környezetét leszaró emberek esetében is nehéz különbséget tenni, hogy melyik rosszabb akár jelen helyzetben is. Ha lehet, nem mondanék példákat, mi rosszabb, mint egy csikk eldobása. Mindenki járt már közterületeken.

    A bulinegyed utcái hajnali képet is csak amiatt említettem, mert egy fórumtárs büntetést tartana helyesnek a csikkeldobókra.

    A kilégzett levegő veszélyességét nem tudom megítélni, mennyivel rosszabb, ha dohányzik valaki, alapesetben kevésbé veszélyes, mivel a nem bunkó ember a normálisnál nagyobb távolságot tart másoktól, ha cigizik. A rossz irány itt az volt, hogy egy dohányosról kevésbé feltételezték itt többen, hogy tud kultúráltan dohányozni, pedig ez egyszerű, a bunkó akkor is bunkó, ha cigizik és fordítva. Nem? De! ;] Egyszóval kicst félreértéses volt itt az egymás mellett való elbeszélés, az ilyenbe nem kéne oldalról bunkó módon beleszólni sértő módon olyannak, aki érdemben nulla értéket tesz hozzá a témához.

    (#11690) Kékes525

    Persze, hogy jelent! Legalább valamiben már ketten egyetértünk. ;] Már jobb, mint az ezelőtti helyzet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák