- Egér probléma
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Passtroughra kell állítani, akkor elvileg mindent átvisz egy az egyben. DE! Ennél a típusnál visszatérő probléma, hogy a sztereót optikain nem mindíg továbbítja. Pl nekem is egy egyszerű mp3 nem megy ha egy album valahanyadik számaként játsza le, de ha csak azt indítom, akkor meg kimegy a hang. Van olyan dvd-m is ami sztereó hangsávos és nem megy ki. Az audio beállításoknál átkapcsolom lpcm-re majd vissza passtrough-ra és akkor meg megy a hang.
Ennél a típusnál valami misztikus probléma ez. Pl azt is észrevettem, hogy mióta usb külső vinyóról nyomja a lejátszó a médiákat, azóta nincs meg ez a baj. Hálózatról meg csinálta azelőtt. Nincs rá sem magyarázat, sem megoldás. Valami megmagyarázhatatlan hiba ez.
Ellenben, ha a többi hangsávot sem küldi, akkor az erősítőd is lehet ludas. Nem ismeri fel esetleg az érkező adatfolyamot és lehet kézzel kell neki megmondani? Nekem egy olcsó egszerű erősítőm van, az felismeri és ki is írja, hogy éppen milyen jelet kap.
Van olyan dvd-m is ami 5.1-et ír ki a menüben de csak 2.1 sáv van rajta.
Milyen erősítő? Szerintem ha passthrough-ra állítod akkor mennie kell, máshol keresd a hibát.Nyáron vettem egy hangfalszettet és a srácnál egy asus médialejátszó volt és egy denon erősítő. Legalább fél órát szenvedett mire hangot varázsolt nekem az erősítőből. Ott is azzal volt a baj, beállítás probléma volt az erősítőben.
-
kenand
veterán
Egy régi Philips (SA 8200) kombó cuccal nekem is hasonló gondom van.
DVD-ről simát tolja az 5.1 AC3-at és DTS-t is, de Playon HD-t ha passtroughra állítom nem kap (nem érti) a jelet, csak ha PCM-re állítom de akkor csak 2.0Azt hiszem új erősítő lesz a vége.....
Egy olyan ami jó sok HDMI bemenettel rendelkezik, (2 XBOX, HD player és egyszer majd egy Blu-Ray lejátszó lesz rákötve) tudja az ARC üzemmódot - ne kelljen külön kábel a TV-ből az erősítőbe). Full kobó cucokban csak 2 bemenet van...Pl Onkyo 390, ára sem vészes hangfalakkel együtt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest