- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
A.P.I.
aktív tag
Mert az nekem vmiért szarozik: ha manuálisan állítom a ram időzítéseket, vmiért nem engedi a 2T-s CR-t, ill ha beállítok 2T-t az everest 1T-t mutat, általában bebootol 250MHz-en.
A 21-es normálisan műxik
[Szerkesztve]''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit
-
A.P.I.
aktív tag
automatán nekem is megy a 22-es, de visszaosztja a ram órajelét 400-ra, 3-3-3-6/1T-re, és ez az ami nekem nem tetszik, 566-os adaták(2*512MB), többet vártam volna tőlük, ámbár az is lehet, hogy a lap a szar
Ezen kívül ha én magasabb ram órajelet akarok, esetleg szinkronban a cpu-val, akkor mért nem tudok beállítani 2T-s CR-t??
Nálad mekkora a ram órajele??
[Szerkesztve]''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit
-
A.P.I.
aktív tag
''ha jó számolom az 440 (220) 2T-vel'' ... na ezt pofázom, hogy nem tudok 2T-t beállítani semilyen módon?? Csak a 21-es biossal!
Neked a 22-es eredetileg van fenn, vagy frissítetted?
-
A.P.I.
aktív tag
cmos reset??
''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit
-
A.P.I.
aktív tag
ajjajjajj
''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit
-
A.P.I.
aktív tag
Ismertek olyan emberkét, kinek kv8pro-ja van és ért is a dolgokhoz vmit, vagy ez a kettő kizárja egymást?
Lenne 1-2 kérdésem''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit
-
A.P.I.
aktív tag
válasz MyKonzerv #4223 üzenetére
Nekem is ilyen lapom van, csak ha szét van húzva, akkor csinál restartokat, bár ramtesztnél soha nem fagyott ki. Biosban minden defaulton? Nézd meg a bios/uguruban a feszeket, ingadoznak-e?
-
A.P.I.
aktív tag
válasz MyKonzerv #4230 üzenetére
Ja ez 2004.10.12.-i 1.7 bios (egyébként október 12), nálam az 1.9 és 2.1 is jól működött, de az uccsó nem igazán (2.2).
Ha feltetted az uguru progit abban van egy flashmenü, az win alól is megcsinálja a biosfrissítést, de ha instabil a rendszered, inkább ne próbálkozz, bízd a szervizre.''nem értel hozzá, és még kicsiben is gondolkodsz, én fagypont alatti -40C-os procival dolgozom!'' by RGB alias mbit
-
A.P.I.
aktív tag
válasz Gorneck #4235 üzenetére
volt vmi trükk az asusnál, hogy milyen usernéven kell bejelenkezni a tűzfal babrálásához, le van írva az user's manualban, de itt a ph-n is taglalta vki
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest