Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAX
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a hozzáértőktől.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
PS4 játék, PC-ről zene, film(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
25-30-at rászánok(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélkülit keresek.(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos(6) Milyen hangzást vársz?
Nem tudom, jól szóljon, fps-ek miatt jól jönne valami térhangzás -
HAX
tag
Látom ebben nem igazán tud segíteni senki.
Akkor egy olyat kérdeznék, hogy ha mégis vezetékes mellett döntenék akkor ugye képbe kerülne a HyperX széria ahogy olvasgatom a topikot.
Ennek kapcsán felmerült bennem egy kérdés, hogy a CloudX II PS4-en vajon tudhatja a virtuális 7.1 hangzást vagy az csak PC-n USB-vel érhető el? Mert ha erre nem képes akkor gondolom az 1-es változat is megfelelő.
30-as limitig gondolom ennél nincs jobb vagy hasonló alternatíva, nem mintha gondom lenne vele egyébként csak érdekel.
-
HAX
tag
Üdv.
PS4-hez keresnék fejhallgatót ehhez kérnék egy kis segítséget.
Creative Sound BlasterX H7-ről vélemény? Ez valós 7.1 vagy csak szoftveres? A gyártó oldalán nem találtam erről infót.
Vagy legyen inkább helyette Cloud1/2 vagy G633?
[ Szerkesztve ]
-
HAX
tag
Sziasztok!
Filmezéshez szeretnék surround hangzást elérni, jelenleg egy Hyperx Cloud 1-em van gamer alaplapi hangkártyáról hajtva.
Szerintetek vegyek egy hangkártyát hozzá? Creative SoundblasterX G6-ra gondoltam. (külső belső hangkártyák között van különbség? más amit tudtok ajánlani?)
Vagy inkább vegyek egy surround fejest? Logitech G933 vagy Plantronics RIG 800HD?
Véleményt szeretnék kérni, hogy szerintetek melyikkel járnék jobban?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Withings Scanwatch 2 38mm
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- 8 gen i3 as Laptop (Zsanér hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest