-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
sajnos nekem csak 06ban sikerült javítanom Ez a Vantage nem akar elindulni...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Brumi˘
addikt
Update:
B-L-A-C-K
Laraxior -
Brumi˘
addikt
Feldobtam a 8.9-es beta catalystet és javítottam egy kicsit az amúgy is 1. eredményen.
Config:Q6600 @ 3,4Ghz
4×512mb ST T1066 @ 1133mhz
MSI HD4850 @ 760/2300 + S1 -
DeSanto
őstag
Szia!
Azért írok mert nekem is HD4850 van jelenleg.
Az lenne a kérdésem hogy mikor húzom a GPU-t mondjuk 730-ra akkor a 3dmark vantage olyat csinál hogy megy a kép 20fps-el majd megáll egy pillanatra felugrik az fps 30-ra (gondolom ami kimaradt) megy tovább megint 2mp-ig normálisan utánna megint megáll és megint megy.Ez normális vagy mi a bja?
Nálad volt ilyen jelenség?Köszönöm a válaszod!
-
-
DeSanto
őstag
Csináltam egy videot.
Fényképezővel csináltam ugyan de jól látszik hogy is fut.
A "megakadások" látszanak a video-n.
A drivercsere se oldotta meg a problémám.Nah mindegy majd lesz valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
már a 32bites Vistámról írok.... remélem minden rendben lesz a tuninggal,nem úgy mint az elődjén úgy érzem képesek vagyunk a 9k-t átlépni
Márhogy nem Te eg Én,hanem Én és a configom
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
8565 (7659/13271)... még javítok
-
Laraxior
titán
köszönjük..átveszem
8942 pont"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
már 8820? 8711 van a listában,akkor lehet restartolok és Vistát indítok
Egyelőre XP.... majd benézek ha van valami fejlemény"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
nah kezd izgalmas lenni a dolog.... lehet még egy adag jeget be kell löknöm a radi közé?
Good luck red Brothers!
Csak a magam megnyugtatására egy kis séta és vacsi után megcsinálom a 9k-s határt...aztán fújunk,mert ebben a két napban izzadt szegény konfig...hát még a gazdi...nehogy idő előtt megálljon a teszt,vagy elolvadjon a jég
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Hajrá, Hajrá, Hajrá,
Brumi & Laraxior & Bagira01
Tetszik a küzdelem sajna egyébb okok miatt nem jött meg a prockóm, úgyhogy a 1-ő helyet rátokmbízom.
vga
-
Brumi˘
addikt
Az a fránya 9K, azt hittem könyebb lesz...
Nah mind1 az 1. helyre még éppen elég: 8980
-
gyurczy
őstag
Egy alapórajeles eredménnyel pályáznék: 12081.
Egy észrevétel: gombcomp hasonló konfiggal csinált alapórajeles mérésénél a HD3870 850-en ketyegett a referencia 750 helyett a screenshot tanulsága szerint, ez még belefér az alapórajeles listába?
Szerk: Mitől lehet az, hogy a két grafikai tesztből az első gyakorlatilag nézhetetlen a textúra hibák miatt, a másodikban is van, de ott csak 1-1. A kártyák órajelei közötti eltérésből adódhat, vagy a Vista x64 nem szereti a 3 GPU-t?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
ehhh..nem hagysz filmet nézni.... megyek vistára,addig ne is javítsd ki a listát
-
Laraxior
titán
5 pöttyel több mint a Tiéd itt már fej-fej mellett haladunk
kicsit még a GPU-t is sikerült húzni... Lehet az még megy feljebb is, a shader is nagyon bírja,nehéz a 9k... meg kell szenvedni érte
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
először javítsd a listát egyébként már csak a quadomban bízhatok.. a kártya vége valószínűleg ez.... sajna,de még próbálkozom majd
-
Brumi˘
addikt
válasz Laraxior #2188 üzenetére
Azóta szopok hogy megdöntsem az eredményed. Eddig 4-5 piros halál!!! lett a jutalmam. 3,6 felett nem akar menni a quadom, se 8, se 9-es szorzóval... Úgyh valszeg te fogsz nyerni a végén, ha csak a kariból nem tudok többet kipréselni.
-
Laraxior
titán
ühh..neked piros? nekem kék szokott lenni,mint a nagytöbbségnek. Az a baj hogy 3840 és 4100 között nem tudom mit és mennyi fesszel megy a quad... 4.1hez hidegebb víz kellene.
mennie kell a P5K lap elég jól megy. 450x8 a vége? szerintem az a lap viszi a 470 körüli FSB-t. csak hűteni kellene"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
hagyd a quadot 3.6on és próbáld meg a vieokarit nyúzni...pakold körbe ventikkel hátha segít...gondolom a videokari ventije 100%on pörög
-
Brumi˘
addikt
válasz Laraxior #2194 üzenetére
Vidkarin s1 van és kb 800-at pörgő venti (meg egy kis külső segítség), viszont a tököm már lefagy 17°C van a szobába és egyre csaj hidegebb lesz. Vidkari már nem megy 40°C fölé se. Lehet a végén tényleg ráforrasztok egy potit aztán megkapja az 1,4V-ját a mostani 1,25V helyett és egyből menni fog 825mhz felett is. Csak hát ott a gari. A grafitot még leszedem róla, de az snd lábáról a forrasztást már nem olyan egyszerű...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
jaaa hogy már ez is grafitos..azért megy ez így sebaj,nekem marad a gyári téma, a gar többet ér
nekem olyanból van 3 db...összesen 660m3/h levegőt szállítanak tegnap használtam a 3dmark06nál
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
12Vos mind a 3 és nem fém. De külön tápról mennek...jelenleg 5Von,de az egyik el sem indul annyin,csak 7Von minimum asszem
-
Brumi˘
addikt
Én már feladtam a küzdelmet, még agyalok mit is tudnék tenni, hogy több pontyot összeszedjek. Grat Laraxior-nak, övé lett az első hely! (persze nem adom fel, csak per pill fáradt vok és minden ötletem előttem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest