-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nt92
tag
Sziasztok.
Hangfalat vasarlas elott allok.
A keret kb 40-45e ft.
Jelenleg egy Genius sp-hf 1800a tipusu 2.0as hangfalat hasznalok.
Mindenkeppen maradnek a 2.0as vonalon voszont szeretnek hangminosegben feljebb lepni.
Mit ajanlanatok ilyen arban? En eddig microlab solo 6c, 7c vonalon nezelodtem.
Megeri ezek kozul valamelyik vagy mas esetleg?
Nyitott vagyok barmilyen opciora.Illetve jelenleg alaplapi hangkartyat hasznalok, ezt cserelni megerne?
Koszonom elore is.
[ Szerkesztve ]
-
nt92
tag
Sziasztok.
Mar irtam ezzel a temaval kapcsolatban viszont azota valtozott a keretosszeg, ezert ismet segitsegeteket kernem.
Studio monitort szeretnek vasarolni. A keret nagyjaboo 110-120ezer.
Amit kineztem:JBL lsr305 ehhez pedig m-audio mtrack hub illetve a szukseges kabelek.
Errol mi a velemenyetek? Illetve ha ez nem, akkor mit ajanlanatok helyette.Elore is koszi
Udv
Tamas -
nt92
tag
Sziasztok
Eloszor is koszonom a hozzaszolasokat.
Nezelodtem meg. A nagy tannoy nem jon ki ennyibol hub-al, az mar boven tullog a kereten.
A tannoy reveal 502esrol van barkinek tapasztalata? Milyen a hangja?
M-audio bx8? Errol mi a velemeny? Es a ketto osszevetve?
Elore is koszi -
nt92
tag
Hali
Tv melle lenne teve, viszont nem alvanyra. Nagyobb kartondoboz van telepakolva mindenfelevel, azon all a mostani hangfal is. stabil, nincs vele gond, de gondolom nem ez az idealis.
A faltol kb 1 meterre lenne, viszont kozvetlen melette van szekreny, nem tudom, hogy ez mennyire befolyasolja a hangzast.
kesobbiekben mindenkepp kerul hozza normalis alvany is, de jelenleg ennyire futja.Amit keresek az igazabol az, hogy kisebb hangeron is szepen szoljon. Nem vagyom falakat rengeto mely hangokra, de azt sem szeretem, ha melyhianyos az osszkep, ezert is akarom cserelni a mostanit.
Koszi elore is.
-
nt92
tag
Jelenleg egy cambridge audio am5 erositom van es egy jamo s803as hangfalam. kb 1hete van nallam, de egyaltalan nem hozza azt amit vartam, konkretan alig van mely hang, ez a legnagyobb bajom.
Nem tudom, hogy mi az oka, de igy nem tetszik az osszkep.
Sajnos mogottem pont ures fal van, vagyis van rajta polc, de kb ahova a hangszoro nez az tok ures, ott semmi nincs.
Ez amugy lehet az oka annak, hogy melyhianyos ay egesz hangzas?
Az a baj, hogy mostmar teljesen el vagyok veszve. Nem tudom, hogy a studio monitorral egyaltalan jo uton jarok, vagy csak az elhelyese a mostaninak annyira borzaszto, hogy amiatt szol szarul. -
nt92
tag
Koszi a tippet, ezt hetvegen kiprobalom mindekepp.
Azert gondolkodom aktiv hangfalban, mivel az erositot is most vettem, tehat azt is vissza tudom kuldeni, online vasarlas eseten ugy tudom hogy atveteltol 14napig indoklas nelkul visszakuldhetem.
A masik ok, pedig amit te is irtal hogy mindegyik 5"studio hangfal joval melyebre megy.Koszonom a tanacsokat. Ha a studio hangfal mellet dontok allvanyt mindenkepp veszek hozza, hogy legyen megfelelo magassagban.
Koszi meg egyszer.
-
nt92
tag
Vannak olyan pontjai a szobanak ahol joval tobb a mely, de ott viszont nagyon brummogo, elmosott katyvasz a mely, egyaltalan nem szep. Az a problema, hogy ha a ket hangfallal szemben ulok, kozepen, akkor nincs mely.
Es ezt nem ugy mondom, hogy gagyi 5,1es melyekhez vagyok szokva, azok soha nem vonzottak.
Megprobalok kicsit jatszani az elhelyezessel aztan meglatom, hogy mire jutok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest